Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτή είναι η σχέση Δαλάκα - Ατακάν! Τους έδωσαν στεγνά οι συμπαίκτες τους! (Βίντεο)

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους;

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτή είναι η σχέση Δαλάκα - Ατακάν! Τους έδωσαν στεγνά οι συμπαίκτες τους! (Βίντεο)

Οι παίκτες έδωσαν στεγνά την σχέση της Κατερίνας Δαλάκα και του Ατακάν μετά τον τσακωμό που είχε ο Τούρκος παίκτης με τον Γιουσούφ στο Survivor.

Συγκεκριμένα μετά την ένταση που υπήρξε στην ομάδα τους οι παίκτες σχολίασαν το γεγονός λέγοντας πως η Κατερίνα, έχει πολλές φορές προσπαθήσει να βάλει μυαλό στον Ατακάν. Διαβάστε παρακάτω...

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης μιλώντας για το συμβάν στις κάμερες είπε πως η Κατερίνα Δαλάκα είναι πολύ κοντά με τον Ατακάν και του έχει μιλήσει πολλές φορές για τους τσακωμούς και του έχει πει να μην ασχολείται και υπάρχουν εντάσεις.

Λίγο πολύ καταλάβαμε πως οι παίκτες σύμφωνα και με κάποιες δηλώσεις του Γιουσούφ είναι συνέχεια μαζί και παρόλο που ο Ατακάν δεν ξέρει καλά Αγγλικά προσπαθούν να έχουν επικοινωνία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ο Λιανός ανακοίνωσε την ποινή του Χικμέτ και του Γιουσούφ! Θα φύγουν από το παιχνίδι; (Βίντεο)

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε έναν απίστευτο καβγά ανάμεσα στον Χικμέτ και τον Γιουσούφ, με τον πρώτο να πιάνει από το λαιμό τον δεύτερο. Έτσι, σήμερα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ποινή του πάρθηκε για τους δυο παίκτες. Θα φύγουν από το παιχνίδι;

Τι απόφαση πήρε ο Τούρκος παραγωγός για τους δυο αντίπαλους παίκτες; Διαβάστε παρακάτω...

Λίγο πριν ξεκινήσουν το σημερινό αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ποινή των δυο παικτών με αφορμή την απουσία τους.

Όπως αποκάλυψε τόσο ο Χικμέτ όσο και ο Γιουσούφ, δεν θα φύγουν από το παιχνίδι, αλλά δεν θα μπορέσουν να παίξουν σε τρία παιχνίδια, αλλά ούτε και θα απολαύσουν κανένα έπαθλο αν νικήσει η ομάδα τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τσακώθηκαν άσχημα οι παίκτες! Λιποθύμησε ο Ατακάν και φώναζαν για βοήθεια! (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor είδαμε έναν απίστευτο τσακωμό ανάμεσα σε δύο φίλους. Τον Ατακάν και τον Γιουσούφ με τον πρώτο να λιποθυμά την ώρα του καβγά.

Οι παίκτες φώναζαν για βοήθεια, μιας και ο Τούρκος παίκτης έπεσε ξαφνικά κάτω, ενώ δεν έδειχνε να μην είναι καλά. Διαβάστε παρακάτω...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ατακάν έκατσε δίπλα από τον Γιουσούφ για να συζητήσουν τον λόγο που έχουν απομακρυνθεί! Ο δεύτερος ξεκίνησε να του παραπονιέται πως όταν σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας φίλος του είπε ότι αυτός είναι ο μοναδικός και δεν έχει άλλον, ο Ατακάν δεν απάντησε τίποτα και κάπως έτσι ένιωσε πως δεν τον θεωρεί οικογένεια του. Ο Ατακάν του δικαιολογήθηκε, ωστόσο ο Γιουσούφ δεν το πίστεψε!

Πάνω στον καβγά του και ενώ ο Ατακάν ούρλιαζε, λιποθύμησε με τους συμπαίκτες του να φωνάζουν για βοήθεια! Μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα έδειχνε πολύ αναστατωμένη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το αγώνισμα!

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το αγώνισμα επάθλου; Σας έχουμε το spoiler του Survivor!

Σήμερα θα δούμε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, καθώς οι παίκτες θα παίξουν με κλειστά μάτια και θα τους καθοδηγεί ένας συμπαίκτης τους. Διαβάστε παρακάτω...

Τόσο η Λευκή ομάδα όσο και η Μαύρη θέλουν με μανία να κερδίσουν το έπαθλο! Από την άλλη οι εντάσεις δεν έχουν τέλος! Και στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε καβγάδες και φωνές.

undefined

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ωστόσο όχι επιβεβαιωμένες η Λευκή ομάδα θα κερδίσει απόψε στο αγώνισμα και θα πάρει το έπαθλο. Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε με νέα διαρροή