Survivor Ελλάδα Τουρκία: Δεν μπορούσε να ανασάνει ο Παναγιώτης! Πήγε να βγει από το νερό και... (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Δεν μπορούσε να ανασάνει ο Παναγιώτης! Πήγε να βγει από το νερό και... (Βίντεο)

Ένα πολύ κουραστικό παιχνίδι παρακολουθούμε απόψε στο Survivor! Μάλιστα, ο Παναγιώτης δεν μπορούσε να ανασάνει όταν βγήκε από το νερό.

Τι συνέβη; Διαβάστε παρακάτω...

Όπως σας είπαμε νωρίτερα, στην σημερινή ασυλία η Λευκή ομάδα κερδίζει, παρόλο που στο σκορ και οι δυο ομάδες είναι πολύ κοντά.

Σε ένα από τα ματσαρίσματα, Μπορά και Παναγιώτης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό! Κανένας από τους δυο δεν έπεφτε στο νερό, ωστόσο μετά από μερικά λεπτά ο Παναγιώτης δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο.

Όταν ο παίκτης πήγε να βγει από το νερό φαίνεται πως δεν μπορούσε να ανασάνει από την κούραση, καθώς μην ξεχνάμε πως δεν τρώνε σωστά με αποτέλεσμα να μην έχουν πολλές αντοχές. Πήγε να βγει από το νερό και τον βοήθησαν οι υπόλοιποι παίκτες. Γρήγορα όμως βρήκε και πάλι την ανάσα του και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτοί οι παίκτες κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας! Ποιους επέλεξαν; (Βίντεο)

Απόψε εκτός από το αγώνισμα για την ασυλία όπου σας αποκαλύψαμε με spoiler ποιος κερδίζει, έχουμε και αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας. Ποιοι κέρδισαν και ποιους επέλεξαν;

Οι Έλληνες παίκτες παρόλο που είναι σε αντίπαλες ομάδες, έχουν μια καλή σχέση όταν βρίσκονται εκτός αγωνιστικού χώρου.

Σήμερα, στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, κέρδισαν ο Σπύρος και η Δήμητρα. Έτσι με την σειρά τους ο Σπύρος επέλεξε τον Παναγιώτη και η Δήμητρα την Κατερίνα, μιας και οι τέσσερις τους είναι μαζί στην Μαύρη ομάδα και όσο να ναι έχουν έρθει πολύ πιο κοντά μεταξύ τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία!

Και σήμερα σας έχουμε το spoiler για την ασυλία στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το αγώνισμα και να διατηρήσει την παραμονή των παικτών της στο παιχνίδι;

Το αγώνισμα δεν θα είναι τρεξίματος, αλλά ο κάθε παίκτης έχοντας έναν σάκο στα χέρια θα πρέπει να ρίξουν τον αντίπαλο τους στο νερό. Ένα δύσκολο παιχνίδι που θέλει τεχνική.

undefined

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr η Λευκή ομάδα είναι αυτή που θα καταφέρει να κερδίσει την Μαύρη και να πάρει την ασυλία. Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ωστόσο μόνο μια κατάφερε να πάρει τη νίκη, η οποία όπως είπαμε είναι η Λευκή.

undefined