Survivor - spoiler 30/04: Έχουμε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί σήμερα!

ΠΡΟΣΟΧΗ πρόκειται για διαρροή! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor - spoiler 30/04: Έχουμε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί σήμερα!

Προσοχή πρόκειται για Survivor spoiler! Έχουμε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί σήμερα, 30/4, από τον Άγιο Δομίνικο!

Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε να διαβάζετε παρακάτω...

Η Μαύρη ομάδα ήταν εκείνη που ανήμερα του Πάσχα έχασε την ασυλία με αποτέλεσμα να δώσει 2 υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι είναι αυτοί;

Η Ελπίδα και ο Σπύρος! Οι δύο παίκτες ήταν εκείνη που βγήκαν από την κάλπη, με την μεν Ελπίδα να είναι για πρώτη φορά υποψήφια και τον Σπύρο να αποτελεί τον μόνο παίκτη που για είναι υποψήφιος κάθε φορά που η ομάδα του χάνει την ασυλία!

Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr από το Survivor σήμερα αποχωρεί η Ελπίδα, η οποία συγκέντρωσε λιγότερες θετικές ψήφους από τον Σπύρο και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο! Επομένως ο Σπύρος, για ακόμα μια φορά, κατάφερε να την γλιτώσει!

Survivor - spoiler 30/04: Έχουμε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί σήμερα!

Survivor trailer: Το απίστευτο έπαθλο και ο τραυματισμός που θα σας "παγώσει" - Ποιος θα αποχωρήσει; (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε την Μαύρη ομάδα να κερδίζει το έπαθλο του φαγητού, ενώ η Λευκή του αυτοκινήτου, με τον Χικμέτ να καταφέρνει για δεύτερη φορά να το κάνει δικό του. Αύριο όμως έχουμε ένα παιχνίδι με απίστευτο έπαθλο, έναν τραυματισμό που θα σας "παγώσει" και έναν παίκτη που θα αποχωρήσει.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο;

Όπως βλέπουμε από το trailer ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει στα παιδιά το έπαθλο που για πρώτη φορά φέτος βλέπουμε στο Survivor, ποιο θα είναι όμως αυτό; Επίσης, κατά την διάρκεια του αγώνα βλέπουμε τον Εμρέ να πιάνει το λαιμό του και φωνάζοντας από τον πόνο να πέφτει κάτω...

Μετά το παιχνίδι έχουμε και την αποχώρηση ενός παίκτης! Σπύρος η Ελπίδα θα φύγει; Μείνετε συντονισμένοι γιατί αύριο θα σας έχουμε spoiler.

Δείτε το trailer:

Survivor - αποκλειστικό: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα παίκτες! Τι συνέβη;

Αποκλειστική πληροφορία μου ήρθε κατευθείαν από τον Άγιο Δομίνικο για το Survivor και για τους παίκτες που μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Δεν το έχει δείξει ακόμα η τηλεόραση και δεν ξέρω αν θα το δείξει κιόλας ο Τούρκος παραγωγός αλλά εγώ θα σας μεταφέρω κάθε λεπτομέρεια του ρεπορτάζ μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Δύσκολες ώρες περνάνε παίκτες της ελληνικής ομάδας και συγκεκριμένα τρεις, οι οποίο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο κοντινότερο νοσοκομείο του Αγίου Δομίνικου πριν από λίγες ώρες!

Ο λόγος; εχθές, Δευτέρα έβρεξε στην περιοχή καταρρακτωδώς και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's, στην στεριά ξεχύθηκαν αρκετά καβούρια! Τρεις παίκτες από την ελληνική ομάδα, λοιπόν, άρχισαν να τα κυνηγάνε και για κακή τους τύχη τα έφαγαν!

Όπως μου μεταφέρθηκε, λίγες ώρες μετά, άρχισαν να έχουν τρομερούς πόνους στην κοιλιά και η παραγωγή τους μετέφερε προληπτικά στο νοσοκομείο!

Εκεί διαπιστώθηκε πως απλά τους έπεσαν βαριά γιατί το στομάχι τους εδώ και καιρό έχει συνηθίσει να τρέφεται με μικρές έως ελάχιστες ποσότητες φαγητού αλλά και κατά κύριο λόγο με ρύζι!

Έτσι, ο οργανισμός τους αντέδρασε με τα καβούρια!

Πληροφορίες μου, αναφέρουν πως είναι όλοι τώρα πια καλά και πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος! Έμειναν για λίγες ώρες στο νοσοκομείο, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις και μετά μεταφέρθηκαν απευθείας στην καλύβα τους!