Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ποιοι παίκτες κέρδισαν τα σύμβολα; (Βίντεο)

Ο λόγος για...

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ποιοι παίκτες κέρδισαν τα σύμβολα; (Βίντεο)

Λίγο πριν το αγώνισμα έπαθλο απόψε στο Survivor που σας έχουμε αποκαλύψει ποιος κερδίζει, είδαμε ποιοι παίκτες κέρδισαν τα σύμβολα.

Όλοι οι Έλληνες παίκτες θέλουν να δουν αγαπημένα τους άτομα στον Άγιο Δομίνικο.

Στο σημερινό παιχνίδι έπρεπε οι παίκτες με έναν μηχανισμό να ρίξουν την μπάλα στους αριθμούς που είχαν απέναντι τους και όποιος παίκτης κέρδιζε περισσότερους πόντους εξασφάλιζε την θέση του στον τελικό του παιχνιδιού.

Όπως είδαμε στο τέλος, ο Παναγιώτης και η Αφροδίτη πήραν από ένα σύμβολο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Το πρώτο μήνυμα της Ελπίδας μετά την αποχώρηση της!

Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση της από το Survivor έστειλε η Ελπίδα μέσω των social media.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ή βρίσκεται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο;

Η Ελπίδα, ήταν εκείνη που αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης από το ριάλιτι επιβίωσης και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε την πρώτη της ανάρτηση θέλοντας να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν.

«Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ είναι λίγο για όλους εσάς που με στηρίξατε και ήσασταν μαζί μου σε αυτό το μαγικό ταξίδι που έζησα! Το όνειρο μου εκπληρώθηκε και ήμουν και εγώ ένα κομμάτι του Survivor…. Ένα παιχνίδι που μου χάρισε αξέχαστες στιγμές και ανθρώπους που σίγουρα θα κρατήσω στην ζωή μου!!! Ξεκινώντας με την “Ελληνική ομάδα” και καταλήγοντας στην “Μαύρη” μιας και το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών ένα έχω να πω “ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ” και Blaaaaaaaaaack shhhhhh SUR-VI-VORS για ΠΑΝΤΑ! Τώρα περιμένω την στιγμη που θα δω τα αγαπημένα μου πρόσωπα που μου έχουν λείψει τοοοοοσο πολύ ! P.S. Σας Αγαπώ πολύ. Sizi çok seviyorum», έγραψε η Ελπίδα.

undefined

Survivor spoiler 02/05: Ποια είναι η ομάδα που θα πάρει σήμερα τη νίκη;

Προσοχή ακολουθεί Survivor spoiler! Ποια είναι η ομάδα που θα πάρει σundefined