Survivor spoiler (04/05): Ποια ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας;

Προσοχή ακολουθεί spoiler!

Survivor spoiler (04/05): Ποια ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας;

Survivor spoiler (04/05): Ποια ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας στο σημερινό επεισόδιο;

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, το youweekly.gr, είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο, με μία ακόμη διαρροή.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία, η ένταση μεταξύ των παικτών θα "χτυπήσει" κόκκινο, αφού Ρία και Χικμέτ θα τσακωθούν, με τον Τούρκο παίκτη να προκαλεί για ακόμη μια φορά.

Πάμε ωστόσο στο αγωνιστικό κομμάτι!

Survivor διαρροή

Εσείς ποιος λέτε ότι θα κερδίσει το σημερινό πρώτο αγώνισμα ασυλίας;

Ένα αρκετά δύσκολο αγώνισμα ταχύτητας προβλέπεται στο σημερινό επεισόδιο, με τους Άσπρους και τους Μαύρους να δίνουν τα πάντα για να κερδίσουν. Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Μαύρη ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Ωστόσο, την πληροφορία αυτή δεν είναι 100% σίγουρη...

Συντονιστείτε στο youweekly.gr και μετά τις 8 θα σας έχουμε τη σίγουρη διαρροή! Προς το παρόν απολαύστε το trailer.

Survivor: Εφιάλτης με τον τελικό! Η αλλαγή στο χρηματικό έπαθλο και η μεγάλη απόφαση της παραγωγής

Ένας εφιάλτης επικρατεί με τον τελικό του Survivor! Ποια είναι η μεγάλη αλλαγή στο χρηματικό έπαθλο αλλά και η απόφαση που πήρε η παραγωγή τελευταία στιγμή;

Θα σας τα αποκαλύψω όλα μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog φυσικά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες ο τελικός του ελληνοτουρκικού Survivor δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν που είχαμε παρακολουθήσει το 2006, στο πρώτο ελληνοτουρκικό που είχε παιχτεί στην τηλεόραση!

Ο τελικός τότε είχε διεξαχθεί από το συμβούλιο του νησιού (τους Έλληνες και Τούρκους συμμετέχοντες) και μέσα σε κλίμα έντασης νικητής. Αυτή την φορά σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr θα είναι δυο οι τελικοί και όχι ένας! Δηλαδή, ένας θα γίνει στην Τουρκία με παρουσιαστή τον Ατζούν κι ένας στην Ελλάδα με παρουσιαστή τον Τανιμανίδη!

Ως αποτέλεσμα αυτού, θα έχουμε δυο νικητές αντί για έναν! Το κοινό θα επιλέξει ποιος θα είναι... Και τώρα πάμε στο πιο φλέγον ζήτημα!

Τι θα συμβεί με το χρηματικό έπαθλο; Όταν ο νικητής ήταν ένας έπαιρνε 100.000 τώρα που είναι δυο θα πάει στα 200.000;

Σύμφωνα με πληροφορίες μου o ΣΚΑΙ από την μια σκέφτεται πως θα υπάρξει πολύ σούσουρο αν δεν αυξήσει το χρηματικό έπαθλο αλλά από την άλλη τα νούμερα τηλεθέασης του παιχνιδιού φέτος ήταν αρκετά χαμηλά και τα έσοδα λίγα... Οπότε, το βλέπουμε...