Survivor spoiler (6/5): Έσκασε τώρα! Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Προσοχή, είναι spoiler!

Survivor spoiler (6/5): Έσκασε τώρα! Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Survivor spoiler για το σημερινό επεισόδιο (6/5) του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ!

Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Προσοχή, διαβάζετε με δική σας ευθύνη!

Tα πράγματα είναι μπερδεμένα, καθώς δεν γνωρίζουμε πόσα και ποια αγωνίσματα θα δείξει σήμερα ο ΣΚΑΪ, καθώς οι επόμενες μάχες θα είναι για τις προμήθειες αλλά και για το αυτοκίνητο.

Έτσι, λοιπόν, σε ένα από τα αγωνίσματα πάντως η μαύρη ομάδα παίρνει τη νίκη, αλλά ακόμη δεν ξέρουμε 100% ποιος και τι θα κερδίσει! Μείνετε, όμως συντονισμένοι, θα υπάρξουν νεώτερα.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία;

Από το σημερινό επεισόδιο δε θα λείψει η ένταση, αφού ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι εκνευρισμένος με τα προκλητικά λόγια της Κατερίνας Δαλάκα στο συμβούλιο του νησιού!

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, απόψε θα δούμε ένα αγώνισμα για ένα μεγάλο έπαθλο, ενώ και οι δύο ομάδες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο, δυνατά; Άσπροι ή Μαύροι; Ποια ομάδα θα τα καταφέρει; Συντονιστείτε στο Youweekly.gr και δείτε την σίγουρη διαρροή το βράδυ...

Survivor trailer: Πανικός! «Μας έδωσε δύο μπάτσες στον κ@λο...» (Βίντεο)

Χαμός στο αποψινό (6/5) επεισόδιο του Survivor, καθώς η υποψηφιότητα του Οκάι για αποχώρηση έχει προκαλέσει πανικό! Η ατάκα-φωτιά για τις μπάτσες στον κ@λο!

Συγκλονιστικό το νέο επεισόδιο!

Μετά τα όσα έγιναν χθες στο συμβούλιο του νησιού με την υποψηφιότητα του Οκάι για αποχώρηση -μαζί με την Σαμπριέ- τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο έχουν... αγριέψει!

Όπως θα δείτε και στο trailer οι αιχμές και τα σκληρά λόγια δίνουν και παίρνουν!