Survivor spoiler 12/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία!

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Survivor spoiler 12/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία!

Survivor spoiler 12/5, ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε την ασυλία;

Δεύτερη ημέρα σήμερα, που οι δυο ομάδας θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι!

Όπως είδαμε χθες, η Άσπρη ομάδα κέρδισε το παιχνίδι για την ασυλία, επιβεβαιώνοντας έτσι το spoiler που είχαμε γράψει από νωρίς.

Σήμερα, όμως ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Survivor spoiler 12/5

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr, ένας άσχημος καβγάς θα ρίξει την ψυχολογία της Μαύρης ομάδας, καθώς Ατακάν και Γιουσούφ θα πιαστούν στα χέρια, με τον δεύτερο και την Κατερίνα Δαλάκα να γίνονται έξαλλοι και να λένε πως πλέον είναι μόνος του. Η κακή ψυχολογία θα βρίσκεται και στο στίβο μάχης;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Άσπρη ομάδα θα πάρει και απόψε την ασυλία! Ποιοι θα βγουν υποψήφιοι; Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα σας ενημερώσουμε με νέο spoiler!

Survivor spoiler: Η μεγάλη ανατροπή! Ποιοι παλιοί παίκτες επιστρέφουν στο παιχνίδι;

Ακόμη ένα spoiler σας έχουμε για σήμερα, εκτός από ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία! Το survivor είναι σίγουρα το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό γιατί παλιοί παίκτες πρόκειται να μπουν στο ριάλιτι.

Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι του ΣΚΑΙ είχε αγαπηθεί αρκετά από το κοινό αν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης, λόγω των παικτών του είχαν πάρει μέρος, μιας και ήταν πολύ συμπαθείς από το κοινό.

Φέτος, το Survivor Ελλάδα Τουρκία, ακόμη και μετά την ένωση των ομάδων δεν βλέπουμε να πηγαίνει τόσο καλά στην τηλεθέαση, έτσι οι ιθύνοντες σκέφτονται να πάρουν δραστικά μέτρα.

Σύμφωνα με το Tv έθνος, έχουν επικοινωνήσει με παλαίμαχους παίκτες με σκοπό να επιστρέψουν στο Survivor 3.

Ποιοι είναι όμως αυτή;

Ο λόγος για τον Στέλιο Κρητικό, ο οποίος ακόμη δεν έχει πάρει κάποια απόφαση καθώς έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν τον αφήνουν να φύγει.

undefined

Πρόταση, έχουν δεχθεί και η Εύη Σαλταφερίδου, αλλά και ο Πάνος Θεοδώρου.

undefined