Survivor αποχώρηση: Ανατροπή! Αυτός ο παίκτης φεύγει από το παιχνίδι!

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Survivor αποχώρηση: Ανατροπή! Αυτός ο παίκτης φεύγει από το παιχνίδι!

Μεγάλη ανατροπή έχουμε στην αυριανή αποχώρηση του Survivor και έσκασε πριν από λίγο!

Ποιος θα φύγει τελικά από το παιχνίδι.

Μπορεί σήμερα η μαύρη ομάδα θα κερδίζει το έπαθλο φαγητού, ωστόσο, αύριο θα χάσει έναν παίκτη της!

Συγκεκριμένα τρεις Τούρκοι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα ο Ατακάν, ο Εμρέ και ο Γιουσούφ.

Η ανατροπή που θα λέγαμε θα δώσει μια ανάσα στην ομάδα είναι πως τελικά φεύγει ο Ατακάν, ο πιο αδύναμος άνδρας παίκτης στατιστικά.

Survivor Spoiler 13/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο!

Πριν την αυριανή αποχώρηση που σας έχουμε πει με spoiler ποιος φεύγει, έχουμε αγώνισμα επάθλου και ξέρουμε ποια ομάδα θα κερδίσει στο Survivor.

Το έπαθλο είναι τρομερό αφού ο Nusret με την χαρακτηριστική του κίνηση θα μαγειρέψει στην νικήτρια ομάδα.

Η πληροφορία είναι 100% επιβεβαιωμένη και το αποτέλεσμα σίγουρο!

undefined

Το αγώνισμα είναι ένα κλασικό παιχνίδι με έναν απαιτητικό στίβο μάχη γεμάτο εμπόδιο! Στο στόχο οι παίκτες θα κληθούν να σπάσουν κάποια πλακάκια με σφυριά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Youweekly.gr , η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο είναι η Μαύρη.

Survivor trailer 13/5: Οι παίκτες τα δίνουν όλα για αυτό το έπαθλο! (Βίντεο)

Οι παίκτες τα δίνουν όλα για το αυριανό έπαθλο στο Survivor!

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το παιχνίδι;

Μετά το συμβούλιο του νησιού όπου υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν ο Αταλάν, ο Εμρέ και ο Γιουσούφ, ήρθε το έπαθλο φαγητού, κατευθείαν από Μύκονο και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Βέβαια, οι εντάσεις δεν θα λείψουν, καθώς θα δούμε τον Ατακάν και τον Γιουσούφ να τσακώνονται ξανά και ο Παναγιώτη εκτός ορίων να φωνάζει.

Δείτε το trailer:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτοί οι παίκτες κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και μίλησαν στις μαμάδες τους! Ξέσπασαν σε κλάματα! (Βίντεο)

Αυτοί είναι οι παίκτες που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor και μίλησαν στις μαμάδες τους! Ξέσπασαν σε κλάματα όταν τις άκουσαν.

Ποιοι είναι οι 6 παίκτες;

Από τους άντρες κέρδισε ο Παναγιώτης ο οποίος επέλεξε την Κατερίνα και τον Σπύρο, ενώ από τις γυναίκες κέρδισε η Ρία η οποία επέλεξε την Αφροδίτη και τον Νίκο.

Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία μιας και είναι η γιορτή της μητέρας να μιλήσουν με τις μαμάδες τους. Μάλιστα, ο Νίκος και η Ρία συγκινήθηκαν περισσότερο και έβαλαν τα κλάματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Πιάστηκαν στα χέρια Ατακάν - Γιουσούφ! Τον έπιασε από το λαιμό και... (Βίντεο)

Στα χέρια πιάστηκαν στο Survivor ο Ατακάν και ο Γιουσούφ μετά το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας. Τσακώθηκαν και ο δεύτερος τον έπιασε από το λαιμό.

Ο κακός χαμός στην Μαύρη ομάδα.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την ήττα τους στο παιχνίδι! Ο Ατακάν ξίνισε όταν έχασε στα ματσαρίσματα με αποτέλεσμα να έχει μια μούρη μέχρι το πάτωμα.

Μετά το παιχνίδι, ξεκίνησε καβγάς ανάμεσα τους με αφορμή την συμπεριφορά του και έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια να τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο: