Survivor spoiler vol2: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει τις προμήθειες!

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Survivor spoiler vol2: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει τις προμήθειες!

Δυο αγωνίσματα απόψε στο Survivor και ήδη σας αποκαλύψαμε ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο για την Πούντα Κάνα. Τις προμήθειες ποιος θα τις κερδίσει;

Πάμε λοιπόν να μάθουμε με spoiler vol2.

Και οι δυο ομάδες είναι αποφασισμένες να τα δώσουν όλα! Οι μαύροι θέλουν να αποδείξουν για ακόμη μια φορά πως είναι οι καλύτεροι, ενώ οι λευκοί θέλουν επιτέλους να κερδίσουν ένα καλό έπαθλο αλλά και να φάνε.

Survivor spoiler vol2

Σήμερα, το ένα από τα δυο παιχνίδι θα έχει ως έπαθλο τις προμήθειες της εβδομάδας! Ποια ομάδα θα καταφέρει να τις κερδίσει;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, η μαύρη για ακόμη μια φορά θα ρίξει την αυτοπεποίθηση της λευκής και θα πάρει και το έπαθλο των προμηθειών.

Survivor: Όλα τα highlights από το επεισόδιο χτες (15/5) και το συγκλονιστικό τρέιλερ για σήμερα!

Άλλη μια μέρα είμαστε εδώ, με όλα τα highlights από το επεισόδιο του Survivor χτες, αλλά και το τρέιλερ για σήμερα!

Προχθες ο Ατακάν ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor με τους παίκτες να συγκινούνται και σήμερα η Κατερίνα Δαλάκα έκανε μια εξομολόγηση για την σχέση τους.

Οι δυο παίκτες είχαν πολύ καλές σχέσεις, ενώ όταν βρέθηκαν στην ίδια ομάδα ήρθαν πολύ κοντά με πολλούς να λένε πως "εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος".

Στην συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα η Κατερίνα Δαλάκα, δήλωσε πως έχει στεναχωρηθεί πολύ που ο Ατακάν έφυγε, ενώ εξομολογήθηκε επίσης πως τον Αγαπάει, βέβαια ξεκαθάρισε σαν φίλο.

Να σημειώσουμε πως η πρωταθλήτρια πριν από λίγες επεισόδια σε συζήτηση που είχε με τον Ατακάν του είπε πως μόλις τελειώσει το παιχνίδι θα τον επισκεφθεί στην Τουρκία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού! (Βίντεο)

Τα έδωσαν όλες οι ομάδες στο σημερινό παιχνίδι του Survivor με έπαθλο φαγητό. Ποια ομάδα κέρδισε;

Αυτοί πανηγύρισαν!

Σήμερα το παιχνίδι ήταν ομαδικό! Μειονέκτημα της μαύρης ομάδας ήταν η αποχώρηση του Ατακάν... η μήπως ήταν πλεονέκτημα;

Στο σημερινό παιχνίδι η μαύρη ομάδα έδωσαν μια πολύ δυνατή επίδοση και ήταν σαν αποτέλεσμα να κερδίσουν και να απολαύσουν το φαγητό στην βίλα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τσακώθηκε άσχημα με παίκτη η Αφροδίτη! Τα νεύρα και οι φωνές! (Βίντεο)

Τσακώθηκε άσχημα με Τούρκο παίκτη η Αφροδίτη! Τα νεύρα ήταν εμφανή και οι φωνές σηκώθηκαν στο Survivor.

Τι συνέβη;

Οι Έλληνες παίκτης της λευκής ομάδας έχουν χάσει πολύ την φόρμα τους αφού δεν παίζουν πολλά ματσαρίσματα καθώς οι συμπαίκτες τους δεν τους επιλέγουν, με αποτέλεσμα ειδικά η Αφροδίτη να μην τα πάει καλά στο στίβο μάχης.

Απόψε, αφού έχασε ένα παιχνίδι ο Μπορά ξεκίνησε να της την "λέει" λέγοντας της πως την ρώτησε να είναι εντάξει για να παίξει και του είπε ναι, τότε η Αφροδίτη απάντησε πως του είπε ότι δεν ήθελε να παίξει, με αποτέλεσμα ο Τούρκος παίκτης να νευριάσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor trailer: Εντάσεις και τραυματισμοί στο αυριανό επεισόδιο! Το έπαθλο που θέλουν σαν "τρελοί" οι παίκτες! (Βίντεο)

Γεμάτο εντάσεις και τραυματισμούς είναι το αυριανό επεισόδιο του Survivor. Ενώ το έπαθλο οι παίκτες το θέλουν σαν "τρελοί".

Τι θα δούμε την Πέμπτη;

Όπως παρακολουθήσαμε στο trailer η Αφροδίτη αλλά και ο Νίκος θα έρθουν σε κόντρα με τους Τούρκους συμπαίκτες τους, καθώς έχουν πέσει αγωνιστικά, με τους ίδιους να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον εαυτό τους λέγοντας πως ο λόγος είναι πως δεν τους αφήνουν να παίξουν και πως δεν έχουν αυτοπεποίθηση πλέον.

Όσον αγορά το αγώνισμα θα είναι σε νερό, ενώ δεν θα λείψουν οι τραυματισμοί αφού οι σανίδες που θα περπατάνε λόγω του νερού γλιστράνε. Ποια ομάδα θ καταφέρει να κερδίσει; Μείνετε συντονισμένοι καθώς από νωρίς θα σας έχουμε spoiler!

Δείτε το trailer