Παίκτρια του Survivor αποκαλύπτει την σχέση Ατακάν - Δαλάκα - «Είναι πολύ ωραίο ζευγάρι»!

Τελικά είναι μαζί ή όχι;

Παίκτρια του Survivor αποκαλύπτει την σχέση Ατακάν - Δαλάκα - «Είναι πολύ ωραίο ζευγάρι»!

Την σχέση που έχει ο Ατακάν με την Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε πρώην παίκτρια του Survivor, λέγοντας πως είναι πολύ ωραίο ζευγάρι.

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” παραχώρησε συνέντευξη η Ελπίδα Μεζιρίδου, η οποία απάντησε και για την σχέση τους.

Survivor

Έζησες από κοντά και τον έρωτα Δαλάκα – Atakan. Τι έχεις να μας πεις για το ειδύλλιο;

Ήθελα να το παρακολουθώ αυτό το «έργο» όπως έχω πει και στο παιχνίδι. Όταν μπαίνουμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπου έχει και άντρες και γυναίκες παίκτες μπορεί να συμβεί να σου αρέσει κάποιος ή να έχεις καλύτερη σχέση ή να συμπαθήσεις κάποιον περισσότερο. Η Κατερίνα με τον Atakan ταίριαξαν και ως χαρακτήρες και προσωπικότητες. Συμπάθησαν πολύ ο ένας τον άλλον και ήρθαν πιο κοντά από ότι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες.

Μου άρεσε η σχέση τους. Μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλή φιλία, μπορεί να εξελιχθεί σε έναν ελληνοτουρκικό έρωτα, γιατί όχι; Προσέχουν ο ένας τον άλλον, συμπαραστέκονται ο ένας στον άλλον, είναι ιδιαίτερη η σχέση τους. Τώρα για το τι τρέχει πραγματικά ανάμεσά τους καλύτερα να το πουν οι ίδιοι όταν βγουν. Για εμένα ταιριάζουν, είναι ένα ωραίο ζευγάρι.

Survivor spoiler: Βόμβα! Αυτοί είναι ο πέντε παίκτες - φωτιά που μπαίνουν στο παιχνίδι!

Παρόλο που σήμερα δεν έχει survivor εμείς σας έχουμε ακόμη ένα spoiler με τα ονόματα φωτιά των πέντε παικτών που μπαίνουν στο παιχνίδι.

Οι παίκτες που θα φέρουν μαζί τους και μεγάλες ανατροπές στο ριάλιτι.

Ένας μήνας έχει μείνει μόνο μέχρι τον τελικό του Survivor όπου και θα αναδειχθεί ένας νικητής από την Ελληνική ομάδα και ένας νικητής από την Τούρκικη ομάδα, αφού φέτος όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ανάμεσα στις δυο χώρες, παρόλο που οι ομάδα έγιναν μεικτές.

Στο θέμα μας όμως! Λίγο πριν το τέλος, πέντε Έλληνες παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι και την ανακοίνωση θα κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης αυτή την Κυριακή. Ποιοι είναι όμως αυτοί;

Ο λόγος για τους, Γιάννη Τσίλη, Μελίνα Μεταξά, Πάνο Θεοδώρου, Εύη Σαλταφερίδου και Σώζον Παλαίστρο Χάρο! Πέντε δυνατοί παίκτες που θα φέρουν τα πάνω κάτω και εμείς ανυπομονούμε για την είσοδο