Survivor spoiler: Οι πρώτες φωτογραφίες με τους παλιούς παίκτες από τον Άγιο Δομίνικο!

Το πρώτο γύρισμα έγινε! Γεμάτο ανατροπές από σήμερα το παιχνίδι!

Survivor spoiler: Οι πρώτες φωτογραφίες με τους παλιούς παίκτες από τον Άγιο Δομίνικο!

Το πρώτο γύρισμα με τους παλιούς παίκτες που μπήκαν στο Survivor έγινε και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο.

Μελίνα Μεταξά, Εύη Σαλταφερίδου, Πάνος Θεοδώρου, Σώζον Παλαίστρος Χάρος και Γιάννης Τσίλης ήταν τόσο χαρούμενοι που βρέθηκαν και πάλι στο εξωτικό νησί, που κατέκλυσαν το Instagram με φωτογραφίες από το reunion.

Για μια εβδομάδα οι 5 παλαίμαχοι Έλληνες παίκτες θα κάνουν ομάδα με 5 παλαίμαχους Τούρκους και θα πέσουν στους στίβους μάχης για μια εβδομάδα, εναντίον της Μαύρης και της Άσπρης οι οποίοι θα κάνουν μια ομάδα με σκοπό να κερδίσουν μεγάλα έπαθλα.

Μάλιστα, από σήμερα θα ξεκινήσει η 72ωρη ψηφοφορία με τους τηλεθεατές να ψηφίζουν τους αγαπημένους τους παίκτες. Έτσι από το επόμενο Σαββατοκύριακο οι ασυλίες θα παίζονται κανονικά, ωστόσο οι παίκτες που θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα φεύγουν από τα αποτελέσματα της ψηφοφορία που ήδη θα έχει γίνει και όχι από νέα.

Survivor trailer 25/5: Η είσοδος των παλιών παικτών και η μεγάλη ανατροπή πριν το φινάλε!

Survivor trailer: Το Survivor επιστρέφει μετά από απουσία μίας ημέρας πιο ανατρεπτικό από ποτέ και με την είσοδο των παλιών παικτών!

Ο Σάκης Τανιμανίδης από την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινώσει στους παίκτες ότι θα μπουν παλιοί παίκτες από τα προηγούμενα Survivor στο παιχνίδι για μια εβδομάδα και αυτό θα το δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου!

Ποιοι θα είναι αυτοί οι παίκτες; Όλοι από το Survivor 2! Τουλάχιστον οι Έλληνες! Πρόκειται για τους Γιάννη Τσίλη, Μελίνα Μεταξά, Σώζων Παλαίστρο, Πάνο Θεοδώρου και Εύη Σαλταφερίδου!

Όσο για το έπαθλο; Δείτε το trailer του επεισοδίου του Σαββάτου και θα καταλάβετε περισσότερα:

Survivor: Το πρώτο μήνυμα της Ρίας μετά την αποχώρησή της! «Δεν είναι μέσα οι αληθινοί...»

Η Ρία Κολοβού αποχώρησε από το Survivor και έστειλε το πρώτο της μήνυμα!

Τι έγραψε στο instagram η πρώην παίκτρια.

Το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο την Αφροδίτη και έτσι η Ρία αποχώρησε από το Survivor.

Έτσι, μετά το «αντίο» στους συμπαίκτες της έγραψε στο instagram: “Και κάπως έτσι το survivor έφτασε στο τέλος του για μένα.. ένα survivor καθόλου εύκολο αλλά και συγχρόνως μοναδικό.. φεύγω γεμάτη εμπειρίες, διδάγματα και σίγουρα καλύτερος άνθρωπος από αυτό! Η γεύση που έχω; Γλυκόπικρη.. Γιατί αφήνω πίσω μου ένα παιχνίδι που με έκανε ακόμα περισσότερο μαχήτρια απ´ ότι ήμουν αλλά βγαίνω έξω για να ανταποδώσω την αγάπη που εισέπραξα απ´ όλους εσάς! Γιατί οι αληθινοί survivor βρίσκονται έξω στην πραγματική ζωή και αποδεικνύουν καθημερινά ποσο χρειάζεται να παλέψουν για να επιβιώσουν.. τα καλύτερα έρχονται!!! Love you guys for everything!!”