Survivor: Έπεσε κάτω με πόνους ο Παναγιώτης την ώρα του αγώνα! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες!

Survivor: Έπεσε κάτω με πόνους ο Παναγιώτης την ώρα του αγώνα! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Έπεσε κάτω με πόνους ο Παναγιώτης την ώρα του αγώνα. Τι συνέβη στον παίκτη στο σημερινό επεισόδιο του Survivor;

Παναγιώτης και Νίκος πήρα θέσεις μάχης, ωστόσο ο αγώνας διακόπηκε στο δευτερόλεπτο.

Με το που σφύριξε ο Γιώργος Λιανός για να ξεκινήσει το ματς, ο Παναγιώτης έπεσε κάτω και φώναζε από τον πόνο. Αμέσως στο πλευρό του έσπευσαν οι γιατροί να δουν τι συμβαίνει, αλλά και οι συμπαίκτες του.

Ο παίκτης βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, δεν ήταν τίποτα σημαντικό και γύρισε και πάλι στον αγώνα. Ποια ομάδα θα νικήσει όμως την ασυλία;

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο:

Survivor spoiler 23/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας!

Όπως κάθε ημέρα έτσι και σήμερα 23/6 σας έχουμε το spoiler για το Survivor. Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να έχει προβάδισμα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι πριν τον μεγάλο τελικό;

Στο σημερινό επεισόδιο οι Άσπροι και Μαύροι θα μπουν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την προτελευταία ασυλία για το φετινό Survivor! Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τις ομάδες να αγωνίζονται για ένα χορταστικό δείπνο και μια διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο! Και η ομάδα που κέρδισε όπως σας είχαμε πει ήταν η άσπρη...

Survivor spoiler 23/6

Απόψε θα δούμε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, ο οποίος θα θέλει τρομερή ταχύτητα αλλά και στόχο, κάτι που δυσκολεύει αρκετούς. Ωστόσο, αυτή η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι η Άσπρη με την Μαύρη να την έχει λούσει κρύος ιδρώτας, αφού δεν θέλει να χάσει κανέναν Έλληνα παίκτη.

Απίστευτη αποκάλυψη από την Ειρήνη Παπαδοπούλου! «Μετά το Survivor ένιωθα αγρίμι»!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Ειρήνη Παπαδοπούλου για το Survivor, λέγοντας πως μετά το ριάλιτι ένιωθε αγρίμι.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης.

H Ειρήνη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά το Survivor, την εποχή που η ίδια ένιωθε σαν αγρίμι.

«Απογοητεύτηκα από τους ανθρώπους. Μπορεί να μου συμβεί πολλές φορές πάλι το ίδιο θα στεναχωρηθώ και κάθε φορά απορώ μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει τέτοια πράγματα ηθελημένα. Σοκαρίστηκα από συμπεριφορές ανθρώπων. Πέρσι μετά το Survivor ένιωθα πως ήμουν αγρίμι. Ήμουν απότομη, είχα πολύ θυμό που έπρεπε μα αποβάλλω. Στο παιχνίδι στεναχωρήθηκα…», είπε και συνέχισε:

«Ποτέ δεν εστίασα στην εξωτερική εμφάνιση και για αυτό και πληγωνόμουν. Ένα καλό που έκανε το Survivor ήταν ότι ο κόσμος είδε και τις άλλες πλευρές μου».