Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο του Coco Bongo! (Βίντεο)

Αυτοί οι παίκτες θα φάνε και θα χορέψουν!

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο του Coco Bongo! (Βίντεο)

Παιχνίδι επάθλου με φαγητό και χορό στο Coco Bongo παρακολουθήσαμε σήμερα στο Survivor. Ποια ομάδα κατάφερε και κέρδισε τον αγώνα;

Τόσο η μαύροι όσο και οι άσπροι τα έδωσαν όλα, μετά την χθεσινή αποχώρηση του Παναγιώτης στο συμβούλιο του νησιού, πριν τον μεγάλο τελικό.

Από την αρχή του αγώνα, που ήταν αρκετά κουραστικός, αφού ήταν μεγάλο, οι μαύροι είχαν προβάδισμα στο σκορ. Μάλιστα, κατάφεραν να το κρατήσουν και με 10-5 με κερδίσουν το έπαθλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor: Τρελάθηκαν οι παίκτες με αυτό που ξεστόμησε ο Λιανός! (Βίντεο)

Πραγματικά "τρέλανε" τους παίκτες, ο Γιώργος Λιανός με την ανακοίνωσή του, στο αποψινό Survivor! Τι τους είπε;

Ο παρουσιαστής συναντήθηκε με τους παίκτες και λίγο πριν εκείνοι αγωνιστούν, μίλησε μαζί τους, άκουσε όσα είχαν να πουν και λίγο μετά τους έκανε μια ανακοίνωση...

Ο Γιώργος Λιανός, τους είπε πως η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα μεγάλο έπαθλο, με πλήρες γεύμα σε εκπληκτικό εστιατόριο αλλά και βόλτα στο Coco Bongo!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor: Ο Σπύρος αποκαλύπτει για πρώτη φορά την σχέση Δαλάκα - Ατακάν!

Ο Σπύρος αποκαλύπτει για πρώτη φορά την σχέση που είχε η Κατερίνα Δαλάκα και το Τούρκος παίκτης, Ατακάν μέσα στο Survivor. Παραχώρησε συνέντευξη “TV έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο και μίλησε για όλα.

Να σημειώσουμε μάλιστα, πως η Κατερίνα είναι μια από τους τέσσερις Έλληνες παίκτες που πάνε στο τελικό που θα διεξαχθεί στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα.

Ο Σπύρος αποκαλύπτει για πρώτη φορά την σχέση Δαλάκα - Ατακάν στο Survivor

Προέκυψαν ερωτικά ειδύλλια στο παιχνίδι;

Ερωτικά ειδύλλια δεν προέκυψαν γιατί το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι στο Survivor είναι το ερωτικό. Είσαι σε μια φάση που δεν έχεις να φας, πρέπει να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, να τρέξεις για ψάρεμα, να ανάψεις φωτιά, να λερωθείς, σαπούνι δεν υπάρχει, βρωμάς. Δεν είναι εύκολο ερωτικά να δεις κάποιον κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Υπήρξε φλερτ ανάμεσα στη Δαλάκα και τον Ατακάν;

Η Κατερίνα και ο Ατακάν ήρθαν αρκετά κοντά. Ναι, υπήρχε φλερτ, αλλά μόνο φλερτ.

Από τη στιγμή που βγήκατε από το παιχνίδι, ο κόσμος στον δρόμο σας αναγνωρίζει; Τι σας λένε;

Το πιο συγκινητικό για μένα είναι όταν με προσεγγίζουν μικρά παιδιά και μου λένε χαρακτηριστικά «μας έδωσες δύναμη να διαβάζουμε, να μην τα παρατήσουμε και να θεωρήσουμε το διάβασμα ως κάτι σημαντικό».

Ποια είναι τα προγνωστικά σας για τους δύο νικητές;

Από τους Έλληνες τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τις έχει η Κατερίνα Δαλάκα και από τους Τούρκους ο Γιουσούφ.

Survivor: Μεγάλη ανατροπή στον τελικό! Το έκτακτο σχέδιο...

Χαμός στον Survivor λίγο πριν τον τελικό αφού έσκασε μια μεγάλη ανατροπή! Ποιο είναι το έκτακτο σχέδιο; Όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Η αλήθεια είναι πως μόλις το έμαθα ξαφνιάστηκα και εγώ, αφού μετά την αλλαγή που σας είχα γράψει πριν λίγες ημέρες, δεν περίμενα να έχουμε ξανά αλλαγή πορείας.....

Ωστόσο, να που έγινε το απρόοπτο! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έμαθα από... Τουρκία μεριά, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο τελικός του Survivor Ελλάδα Τουρκία να πραγματοποιηθεί στην Τουρκία!

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως η τελευταία εκπομπή του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα μεταδοθεί ζωντανά, την Κυριακή 30 Ιουνίου, από το Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι και μάλιστα, είχαν αποσταλεί και προσκλήσεις στα ΜΜΕ, ώστε οι δημοσιογράφοι να βρεθούν από νωρίς στο Γαλάτσι.

Ο Ατζούν, αποφάσισε όμως όπως φαίνεται να κάνει στροφή 360 μοιρών και να βγάλει live τον τελικό από την Κωνσταντινούπολη! Σύμφωνα δε με τα όσα μου μετέφερε έγκυρη πηγή, ο Τούρκος παραγωγός σκέφτεται σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο με σκοπό την μείωση του κόστους!

Τονίζω όμως, ότι καμία οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί μέχρι στιγμής και για ό,τι νεότερο.... θα επανέλθω!