Survivor spoiler (27/6): Αυτός ο παίκτης αποχωρεί και χάνει τον τελικό!

Προσοχή, πρόκειται για spoiler!

Survivor spoiler (27/6): Αυτός ο παίκτης αποχωρεί και χάνει τον τελικό!

Survivor spoiler για το αποψινό επεισόδιο (27/6), με τον παίκτη που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο και χάνει τον τελικό!

Το Survivor Ελλάδα Τουρκία, την Κυριακή (30/06), ρίχνει αυλαία με τον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία.

Έτσι, στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε την τελευταία αποχώρηση...

Όπως σας αποκαλύψαμε μέσω της προηγούμενης διαρροής μας, τη δεύτερη ασυλία, που θα παρακολουθήσουμε σήμερα, θα τη χάσει η άσπρη ομάδα η οποία και θα αναγκαστεί να χάσει έναν ακόμη παίκτη της. Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει;

Ο Bora και ο Okay είναι οι παίκτες που θα μπουν σε διαδικασία αποχώρησης, ενώ να θυμίσουμε ότι η Seda έχει περάσει στον τελικό, αφού κέρδισε το symbol game.

αποχώρηση Survivor

Έτσι λοιπόν,ο παίκτης που θα αποχωρήσει και θα αφήσει πίσω του το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, είναι ο Bora, αφού είναι ο παίκτης που είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία.

αποχώρηση Survivor

Survivor βόμβα! Έχουμε την ημερομηνία του ημιτελικού! "Σκοτώθηκαν" Ατζούν - ΣΚΑΙ λίγο πριν το τέλος!

Έχουμε πρώτοι την ημερομηνία του ημιτελικού του Survivor! Έσκασε η βόμβα... Εκτός από αυτό βέβαια έχουμε και εξελίξεις για τη σχέση του Ατζούν με τον ΣΚΑΙ! "Σκοτώθηκαν" λίγο πριν το τέλος...

Μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr και του Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα! Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και το διαζύγιο του Τούρκου παραγωγού με το κανάλι του Φαλήρου, όπως φαίνεται δεν θα είναι καθόλου βελούδινο!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες ο Ατζούν έχει σκοτωθεί με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ και η ρήξη είναι οριστική αφού λόγω οικονομικών θεμάτων ο Τούρκος αποφάσισε χωρίς να ενημερώσει το κανάλι να γυριστεί ο τελικός στην Τουρκία για να μην χαλάσει λεφτά σε δυο μέρη.. Για να γλιτώσει λοιπόν 30.000 ευρώ αποφάσισε να το κάνει σε ένα μέρος κι όχι το ένα Ελλάδα το άλλο Τουρκία όπως είχε αποφασιστεί στην αρχή!
Ο ΣΚΑΙ είχε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για προσκλήσεις για επάνδρωση του χώρου κλπ και τελευταία στιγμή τους τα άλλαξε όλα!
Aυτό εκνεύρισε τους υπεύθυνους οι οποίοι αποφάσισαν να μην βγάλουν καν ανακοίνωση για τον ημιτελικό ο οποίος θα γίνει την Παρασκευή 28/6 στις 20:45 στο κανάλι ΣΚΑΙ!

Και κάπως έτσι το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ατζούν θα μαζέψει τα πράγματά του και θα πει αντίο στο κανάλι του Φαλήρου, ειδικά μετά από αυτό πάνε όλα!

Survivor: Μεγάλη ανατροπή στον τελικό! Το έκτακτο σχέδιο...

Χαμός στον Survivor λίγο πριν τον τελικό αφού έσκασε μια μεγάλη ανατροπή! Ποιο είναι το έκτακτο σχέδιο; Όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Η αλήθεια είναι πως μόλις το έμαθα ξαφνιάστηκα και εγώ, αφού μετά την αλλαγή που σας είχα γράψει πριν λίγες ημέρες, δεν περίμενα να έχουμε ξανά αλλαγή πορείας.....

Ωστόσο, να που έγινε το απρόοπτο! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έμαθα από... Τουρκία μεριά, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο τελικός του Survivor Ελλάδα Τουρκία να πραγματοποιηθεί στην Τουρκία!

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως η τελευταία εκπομπή του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα μεταδοθεί ζωντανά, την Κυριακή 30 Ιουνίου, από το Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι και μάλιστα, είχαν αποσταλεί και προσκλήσεις στα ΜΜΕ, ώστε οι δημοσιογράφοι να βρεθούν από νωρίς στο Γαλάτσι.

Ο Ατζούν, αποφάσισε όμως όπως φαίνεται να κάνει στροφή 360 μοιρών και να βγάλει live τον τελικό από την Κωνσταντινούπολη! Σύμφωνα δε με τα όσα μου μετέφερε έγκυρη πηγή, ο Τούρκος παραγωγός σκέφτεται σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο με σκοπό την μείωση του κόστους!

Τονίζω όμως, ότι καμία οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί μέχρι στιγμής και για ό,τι νεότερο.... θα επανέλθω!