Survivor τιτάνιο spoiler: Αυτοί οι παίκτες πάνε στον τελικό!

Προσοχή, πρόκειται για spoiler!

Survivor τιτάνιο spoiler: Αυτοί οι παίκτες πάνε στον τελικό!

Τιτάνιο spoiler από το Survivor με τους παίκτες που θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής!

Τελευταία στιγμή ο Ατζούν πήρε την μεγάλη απόφαση να μην γίνει ούτε ο ελληνικός ημιτελικός επί ελληνικού εδάφους και οι 8 παίκτες που έχουν φτάσει ως το τέλος βρίσκονται ήδη στο Μπόντρουμ της Τουρκίας!

Απόψε λοιπόν είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος ημιτελικός και το Athensmagazine.gr έχει το παρασκήνιο! Από ελληνικής πλευράς έχουμε την Δήμητρα Βαμβακούση, την Κατερίνα Δαλάκα, την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον κύριο της παρέας, Νίκο Κοσμά ενώ από τουρκική πλευρά έχουμε το αντίθετο καθώς υπάρχουν στα ημιτελικά 3 άνδρες και μια γυναίκα! Ο λόγος για τον Γιουσιού, τον Οκάι, τον Εμρέ και την κυρία της παρέας Σεντά!

Οι παίκτες που θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό θα βγουν από αγώνισμα που θα προβληθεί στο σημερινό τελευταίο επεισόδιο!

Από την Ελλάδα δεδομένη θέση στον τελικό έχει η Κατερίνα Δαλάκα, καθώς ακόμα και αν δεν κερδίσει στο σημερινό αγώνισμα, φυσιολογικά θα βγει πρώτη στην ψηφοφορία του κοινού που θα μεταδοθεί live απόψε!

Από την Τουρκία, όλα είναι ανοικτά καθώς μιλάμε για 4 πάρα πολύ δυνατούς παίκτες! Η Σεντά όσο να ναι όμως επειδή είναι η μοναδική γυναίκα της παρέας βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, μιας και ο Γιουσιούφ μοιάζει φαβορί για να βγει πρώτος από την ψηφοφορία!

Πως θα προκύψουν οι θέσεις των τελικών; Απόψε θα δούμε ένα τελευταίο αγώνισμα από τον Άγιο Δομίνικο! Ένας παίκτης θα επικρατήσει και θα πάει στον τελικό! Οι άλλοι τρεις θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας! Απλά τα πράγματα!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που ο Σπύρος φοράει μπαντάνα! Αποκάλυψη τώρα...

Αυτός είναι ο λόγος που ο Σπύρος από το Survivor φοράει μπαντάνα και.... δεν πάει το μυαλό σας! Αποκάλυψη τώρα...

Ο Σπύρος Γουρδούπης έδωσε την δική του εξήγηση για την μπαντάνα που δεν αποχωρίστηκε ποτέ. Μάλιστα, δεν την φορούσε μόνο στο Survivor, αλλά είναι κάτι που έχει και στην κανονική του ζωή, την καθημερινότητά του.

Γιατί επιλέγετε να φοράτε μπαντάνα;

«Ο βασικότερος λόγος είναι γιατί μου αρέσει καθώς επίσης και γιατί είναι ένα είδος που φορώντας το σου προσδίδει κάτι το διαφορετικό, που σε ξεχωρίζει από τους άλλους κατευθείαν. Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι η μπαντάνα αρέσει πολύ στις κοπέλες»

Τι σημαίνει για σας η μπαντάνα;

«Είναι ένα ιδίωμα της προσωπικότητάς μου και της καλλιτεχνικής μου φύσης. Είναι μια δήλωση ότι ο κόσμος μας είναι ανάποδος, γι’ αυτό τη φοράω ανάποδα»

Πότε την πρωτοφορέσατε;

«Άρχισα να τη φοράω πριν από τέσσερα χρόνια. Από τότε δηλαδή που πήγα στη Φλωρεντία για να ξεκινήσω το διδακτορικό μου»

Κι από τότε δεν την αποχωρίζεστε ποτέ;

«Ναι, από τότε δεν την αποχωρίζομαι ποτέ την μπαντάνα. Φοράω κάθε μέρα και ένα άλλο σχέδιο με διαφορετικό χρώμα. Έχω μπαντάνες για καθημερινή χρήση και άλλες για πιο επίσημε εμφανίσεις. Αρκεί να σας πω ότι φορώντας μπαντάνα έκανα την υποστήριξη της διδακτορικής μπροστά σε τρεις καθηγητές» αποκάλυψε στο tvέθνος.