Survivor Τουρκία: Αυτός πήρε τελικά τα 100.000 ευρώ! Ο μεγάλος νικητής! (Βίντεο)

Έχουμε βίντεο από την στιγμή της ανακοίνωσης!

Survivor Τουρκία: Αυτός πήρε τελικά τα 100.000 ευρώ! Ο μεγάλος νικητής! (Βίντεο)

Αυτός πήρε τελικά τα 100.000 ευρώ! Ο μεγάλος νικητής του Survivor της Τουρκίας! Έχουμε βίντεο από την στιγμή της ανακοίνωσης!

Το βράδυ της Κυριακής είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να επικρατεί στον μεγάλο ελληνικό τελικό και να κατακτά την πρώτη θέση, την οποία δεν κατάφερε να κερδίσει έναν χρόνο πριν, όταν ο Ηλίας Γκότσης πανηγύρισε τον τίτλο του Survivor 2018!

Μια μέρα μετά ήταν όλοι εκεί! Στο Μπόντρουμ της Τουρκίας, όπου έπεσε οριστικά η αυλαία του Survivor Ελλάδα Τουρκία με τον τουρκικό τελικό! Γιουσιούφ και Σεντά βρέθηκαν αντιμέτωποι με το έπαθλο των 100.000 ευρώ ανάμεσά τους! Ποιος κατάφερε να κερδίσει;

Survivor Τουρκία: Αυτός πήρε τελικά τα 100.000 ευρώ! Ο μεγάλος νικητής! (Βίντεο)

Όπως σας είχε ενημερώσει από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, μεγάλος νικητής για την Τουρκία στο Survivor αναδείχθηκε ο Γιουσιούφ! Ο Τούρκος παίκτης της μαύρης ομάδας είχε μεγάλη διαφορά από την αρχηγό της άσπρης και κατάφερε να κάνει το 2 στα 2 για τους μαύρους πανηγυρίζοντας την μεγάλη αυτή επιτυχία!

Δείτε βίντεο από την στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος:

Survivor: Το σοβαρό περιστατικό που "έθαψε" η παραγωγή! Όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το σοβαρό περιστατικό που "έθαψε" η παραγωγή του Survivor θα μάθετε σήμερα μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Σας το είχα αναφέρει τότε που είχε συμβεί, για την ακρίβεια ήμουν η πρώτη που το είχε γράψει και σας είχα επισημάνει ότι δεν θα το δείξουν ποτέ οι κάμερες για να μην προκληθεί σάλος, κι έτσι κι έγινε όπως αποδείχθηκε, αφού το βράδυ της Κυριακής ήταν ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και δεν είδα να αναφέρουν κάτι φυσικά...

Αλλά γι αυτό είμαι εγώ εδώ! Έχουμε και λέμε, λοιπόν...

Πριν σχεδόν τέσσερις μήνες είχε έρθει στο γραφείο μου μια σοκαριστική αποκλειστική πληροφορία!

Τρεις παίκτες από την Ελληνική ομάδα είχαν μεταφερθεί εσπευσμένα και υπό άκρα μυστικότητα στο νοσοκομείο αφού είχαν φάει κάτι θαλασσινά που είχαν πιάσει και ο οργανισμός τους υπέστη σοκ επειδή τόσο καιρό έτρωγαν μόνο ρύζι και καρύδες!

Όπως μου μεταφέρθηκε άρχισαν να έχουν τρομερούς πόνους στην κοιλιά και η παραγωγή τους μετέφερε προληπτικά στο νοσοκομείο!

Εκεί διαπιστώθηκε ότι όντως τους έπεσε βαριά η συγκεκριμένη τροφή και μετά από λίγες ώρες που τους χορηγήθηκαν όσα έπρεπε, επέστρεψαν πίσω στον Άγιο Δομίνικο...

Αυτό το περιστατικό δεν το έδειξαν οι κάμερες ποτέ και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες ο Τούρκος παραγωγός απαίτησε από την ομάδα αλλά και από τους παίκτες να μην διαρρεύσει ποτέ προς τα έξω...