Κατερίνα Δαλάκα: Αποκάλυψε τι θα κάνει τις 100.000 ευρώ! «Με τον Ατακάν είμαστε πλέον...» (Βίντεο)

Όλα όσα είπε η νικήτρια του Survivor!

Κατερίνα Δαλάκα: Αποκάλυψε τι θα κάνει τις 100.000 ευρώ! «Με τον Ατακάν είμαστε πλέον...» (Βίντεο)

Η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε τι θα κάνει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε από το Survivor, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Ατακάν!

Η νικήτρια του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά το μεγάλο έπαθλο που κατέκτησε!

Στην εκπομπή του AlphaTV Happy Day μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, κρατώντας στα χέρια της το έπαθλο του Survivor!

«Χαίρομαι που τα κατάφερα και θέλω να το αφιερώσω στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου», είπε αρχικά η νικήτρια του Survivor!

Όσο για το τι θα κάνει τα χρήματα, απάντησε: «Είναι δύσκολοι οι καιροί και είναι μία μεγάλη ευκαιρία. Θα κάνω άνετα την προετοιμασία μου, χωρίς άγχος, θα βοηθήσω την οικογένειά μου και μακάρι αν όλα πάνε καλά να κάνω μία επένδυση!».

Όσο για τη σχέση της με τον Ατακάν, είπε: «Όταν κάποιος θέλει να δείξει συγκεκριμένο θα δείξει το κάτι συγκεκριμένο. Είμαστε φίλοι, όπως και με τον Γιουσούφ έκανα παρέα».

Τέλος για τα χρήματα που εισέπραξε συνολικά από το Survivor, τόνισε: «Ολοι λένε ό,τι θέλουν αλλά πρέπει να το εξακριβώσουν. Φυσικά είχα μία καλή πρόταση και βγήκα κερδισμένη από το παιχνίδι». Τι συμβαίνει με την Δαλάκα και τον Ντάνο;

Κατερίνα Δαλάκα: Στην αγκαλιά μελαχρινού μετά τη νίκη της στο Survivor! Η πρώτη φωτογραφία!

Στην αγκαλιά μελαχρινού και κούκλου πόζαρε η Κατερίνα Δαλάκα μετά τη νίκη της στο Survivor και δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία!

Την Κυριακή, μετά από πολύ κόπο κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και τα 100.000 φυσικά! Αφού ο τελικός ολοκληρώθηκε η οικογένειά της έτρεξε να την αγκαλιάσει!

Λίγες ημέρες μετά, η Κατερίνα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό που την αγάπησε και την στήριξε!

Στο πλευρό της βρέθηκε ο αδερφός της, με τον οποίο διατηρούν μια απίστευτη σχέση.

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

Κατερίνα Δαλάκα: Στην αγκαλιά μελαχρινού μετά τη νίκη του Survivor! Η πρώτη φωτογραφία!

«Αν δεν τολμήσεις δεν θα μάθεις ποτέ αν άξιζε..... η όχι... Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την Αγάπη και την στήριξη όλο αυτό το διάστημα ,χωρίς εσάς θα ήταν όλα διαφορετικά .Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από την χαρά που δίνεις. .Να έχετε όλοι υγεία..Seni seviyorum ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #survivor2019 », έγραψε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του στίβου.

Κατερίνα Δαλάκα: Στην αγκαλιά μελαχρινού μετά τη νίκη του Survivor! Η πρώτη φωτογραφία!

Έχουμε και τον Τούρκο που κέρδισε το Survivor, εσείς μάθατε ποιος είναι;