Αποκλειστικό: Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα "μεταλλάχτηκε" σε... κύκνο!

Δεν θυμίζει σε τίποτα το τότε! Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Αποκλειστικό: Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα

Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα "μεταλλάχτηκε" σε... κύκνο και έχουμε όλο το αποκλειστικό υλικό - απόδειξη!

Ο λόγος, φυσικά, για την Ντάρια Τουρόβνικ.

Αποκλειστικό: Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα 'μεταλλάχτηκε' σε... κύκνο!

Ανάμεσα στους 24 παίκτες του Survivor 2 ήταν και εκείνη. Το πανέμορφο μοντέλο πήγε Άγιο Δομίνικο με στόχο να δοκιμάσει και να ξεπεράσει τα όριά της.

Αδιανόητο! Αυτή είναι η "Κατερίνα Δαλάκα" του πρώτου Survivor Ελλάδα - Τουρκία! Δείτε την!

Αποκλειστικό: Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα 'μεταλλάχτηκε' σε... κύκνο!

Άνηκε στην ομάδα των Μαχητών ενώ μεγάλωσε στην Κύπρο με πατέρα Ρώσο και μητέρα Ουκρανή.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ όταν εντελώς τυχαία συνάντησε έναν μάνατζερ στη Λευκωσία και της έδωσε την κάρτα του. Από τότε σαρώνει τις πασαρέλες, συνεργαζόμενη με γνωστούς οίκους μόδας.

Αποκλειστικό: Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα 'μεταλλάχτηκε' σε... κύκνο!

Η ίδια περνάει τα καλοκαίρια της στα ελληνικά κοσμοπολίτικα νησιά, όπως την Μύκονο και την Κρήτη.

Η 20χρονη, τότε, Ντάρια αναστάτωσε τόσο με τα δίμετρα πόδια της όσο και με το αγγελικό πρόσωπό της!

Αποκλειστικό: Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα 'μεταλλάχτηκε' σε... κύκνο!

Αποκλειστικό: Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα 'μεταλλάχτηκε' σε... κύκνο!

Ωστόσο, σήμερα, λίγα χρόνια μετά, φαίνεται πως έχει ανανεωθεί πλήρως και πραγματικά όταν είδαμε αυτές τις αποκλειστικές φωτογραφίες τρίψαμε τα μάτια μας γιατί δεν το πιστεύαμε...

Αποκλειστικό: Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα 'μεταλλάχτηκε' σε μοντέλο!

Αποκλειστικό: Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα 'μεταλλάχτηκε' σε μοντέλο!

Αποκλειστικό: Χωρισμός βόμβα! Έβαλε τέλος στην σχέση της η πρώην παίκτρια του Survivor!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr η Ντάρια Τουρνόβικ έβαλε τέλος στην σχέση της, με τον Γιώργο Ανδριαδάκη! Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz!

Την παραλία επισκέφτηκε η Ντάρια Τουρόβνικ, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα από τη συμμετοχή της στο περσινό «Survivor» αλλά και στον δεύτερο κύκλο του «Nomads».

Μέσα σε έναν χρόνο μάλιστα άλλαξαν πολλά στη ζωή της και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα αφού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, είναι πλέον μόνη της.

Το μοντέλο διατηρούσε σχέση για δυόμισι χρόνια με τον επιχειρηματία Γιώργο Ανδριαδάκη, για την οποία είχε πει σε συνέντευξή της στο Youweekly.gr: «Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε όταν ήμουν 18, μέσω μιας φωτογράφισης που είχα στην Κρήτη και ήταν η πρώτη μου σοβαρή σχέση. Ταιριάξαμε στον αυθορμητισμό και στην τρέλα».

Αποκλειστικό: Χωρισμός βόμβα! Έβαλε τέλος στην σχέση της η Ντάρια Τουρόβνικ!

Τα λόγια αγάπης ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού εδώ και περίπου ενάμιση μήνα έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, με εκείνη έκτοτε να δίνει περισσότερο έμφαση στο επαγγελματικό κομμάτι θέλοντας να εξελιχθεί στον χώρο του μόντελινγκ και παράλληλα να τονώσει και την ψυχολογία της.

Ελεύθερη και ωραία, λοιπόν, συνεχίζει τις φωτογραφίσεις για εταιρείες ρούχων με όπλο την αγγελική ομορφιά της και το πιο πρόσφατο shooting είχε προγραμματιστεί στη Μύκονο. Όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του youweekly, ο φακός μας τη συνάντησε με τον κομμωτή Νάσο Κατσιαδράμη που επιμελήθηκε το χτένισμά της την ίδια μέρα.

Αποκλειστικό: Χωρισμός βόμβα! Έβαλε τέλος στην σχέση της η Ντάρια Τουρόβνικ!

Αυτή ήταν μόνο η αρχή, αφού τον ερχόμενο χειμώνα ετοιμάζει τις βαλίτσες και έχει στόχο να ταξιδέψει στην Ασία.

Αποκλειστικό: Χωρισμός βόμβα! Έβαλε τέλος στην σχέση της η Ντάρια Τουρόβνικ!

Ντάρια Τουρόβνικ: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Ανδριαδάκη!

Η Ντάρια Τουρόβνικ, έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Ανδριαδάκη, που εμείς στο Youweekly.gr σας είχαμε αποκαλύψει από την προηγούμενη εβδομάδα!

Η ξανθιά καλλονή, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τα αποκάλυψε όλα!

«Δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο να συζητάω αυτό το θέμα, ήδη αισθάνομαι πολύ εκτεθειμένη μέσα μου με αυτά που έχουν διαρρεύσει σε διάφορες ιστοσελίδες. Ναι, ήταν επιλογή μου να πάρω τον δρόμο μου. Είμαστε σε πάρα πολύ καλές σχέσεις, δεν έχουμε τσακωθεί. Έχουμε χωρίσει εδώ και περίπου 1,5 μήνα», είπε χαρακτηριστικά η Ντάρια Τουρόβνικ. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor 2: Η διαφορά ηλικίας, το bottox, η... "ξινίλα" του μπαμπά και η πρόταση γάμου! Τα είδαμε όλα κυριολεκτικά με την Ντάρια Τουρόβνικ! (video)

Η Ντάρια Τουρόβνικ βρέθηκε στην Ελλάδα για λίγες ώρες ώστε να συναντήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα! Με το ταξίδι-αστραπή αυτό εμείς τα... είδαμε όλα! Γιατί; Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε!

Η Ντάρια περίμενε υπομονετικά στο ξενοδοχείο να πάνε οι γονείς της, ο αδερφός της και ο σύντροφος της Γιώργος.

Πρώτοι μπήκαν οι γονείς της και ο μικρός της αδερφός, που όπως παρατήρησε η παίκτρια έχει χάσει... μερικά δόντια! Αγκαλιές, φιλιά και κλάμματα από την συγκίνηση!

Η δική τους ώρα τελείωσε και τότε ο πατέρας της Ντάριας είπε πως πρέπει να βγουν έξω για να έρθει ο.. "άλλος"!Ποιον εννοούσε; Τον σύντροφο της Ντάριας, Γιώργο! Ο πατέρας της παίκτριας ούτε το όνομα του δεν ξεστόμισε; Μήπως γι'αυτήν την.. ελαφριά ξινίλα που έβγαλε ο συμπαθέστατος μπαμπάς της φταίει η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού; Η Ντάρια είναι μόλις 20 χρόνων. Ο Γιώργος δεν ξέρουμε πόσο είναι! Ταυτότητα δεν έχουμε δει, αλλά πρέπει να την περνάει αρκετά χρονάκια! Τουλάχιστον αυτό φάνηκε στην τηλεόραση!

Με το που μπήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ο Γιώργος, η Ντάρια λύγισε... Ξέσπασε σε κλάμματα και έπεσε στην αγκαλιά του! Δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι είχε μπροστά της τον αγαπημένο της!

Τον έπιανε, τον χάιδευε και εκεί έγινε κάτι παράδοξο... Σαν να άλλαξαν θέση τα φρύδια του! Bottox ή κακή γωνία λήψης του αποσπάσματος; Αυτό θα το κρίνετε εσείς στο βίντεο που ακολουθεί!

Φυσικά η συνάντηση αστραπή του Γιώργου και της Ντάριας είχε ιδιαίτερα ευχάριστη κατάληξη, αφού της έκανε πρόταση γάμου!

Η Ντάρια δεν πίστευε ότι διάβαζε στο ερωτικό ραβασάκι του συντρόφου της αλλά έλαμπε από ευτυχία!

Συγχαρητήρια παιδιά!

Δείτε το απόσπασμα: