Survivor: Έφυγαν για Άγιο Δομίνικο οι παίκτες- Αποκλειστικό υλικό από το αεροδρόμιο

Δείτε τους μαχητές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor: Έφυγαν για Άγιο Δομίνικο οι παίκτες- Αποκλειστικό υλικό από το αεροδρόμιο

Το Survivor κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και οι παίκτες που θα στελεχώσουν τις ομάδες των μαχητών και των διασήμων ήδη αναχώρησαν από την Αθήνα και πάνε Άγιο Δομίνικο. Το youweekly.gr σας έχει αποκλειστικό υλικό μέσα από το αεροδρόμιο.

Με το θέμα του παρουσιαστή να παραμένει ανοιχτό, οι διαγωνιζόμενοι ξεκίνησαν το ταξίδι τους, έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μπορέσουν να ταξιδέψουν.

Από τις φωτογραφίες μπορέσαμε να διακρίνουμε από τους διάσημους, τον Αλέξη Παππά και τον Πάνο Καλλίδη οι οποίοι μάλιστα ήταν μαζί στο αεροδρόμιο και χαμογέλασαν στους φωτογράφους την στιγμή που οι υπόλοιποι παίκτες έκρυβαν το πρόσωπό τους με τη μάσκα και το καπέλο τους, καθώς ακόμα δεν έχει γίνει η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων.

Πάνος Καλλίδης
Survivor Αλέξης Παππάς
Ελέτσι Survivor
Survivor παίκτες

Ποιοι θα είναι στην ομάδα των μαχητών στο Survivor

Mέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega, έγιναν γνωστά τα ονόματα μερικών από τους διαγωνιζόμενους που πρόκειται να πλαισιώσουν την ομάδα των μαχητών στο νέο κύκλο του Survivor και το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μερικά πρόσωπα έκπληξη!

Το πρώτο όνομα που έγινε γνωστό ήταν αυτό της Έλενας Κρεμλίδου η οποία μπαίνει στην ομάδα των μαχητών καθώς θεωρήθηκε από την παραγωγή πως δεν είναι τόσο δημοφιλής ώστε να μπει στην ομάδα των διασήμων, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή Πάμε Δανάη.

Στη συνέχεια ακούστηκε το όνομα του Γιώργου Κορόνι, ο οποίος είναι γεννημένος στην Ουγγαρία και μεγαλωμένος στην Ελλάδα.

Ο επόμενος μαχητής ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με 247.000 ακόλουθους στο Instagram, είναι σχεδιαστής μόδας και έχει μπουτίκ με ρούχα.

Τέλος ακούστηκε το όνομα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία δηλώνει παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, ενώ σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη έχει και γνωστό κέντρο αισθητικής στην Αθήνα. Μία λεπτομέρεια ωστόσο που εκκρεμεί ακόμα σχετικά με το Survivor είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση.