Survivor 4: Η αληθινή ηλικία και η καταγωγή του παίκτη των μαχητών, Νάσου Ντάλλη

Λίγο πριν ξεκινήσει το Survivor

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η αληθινή ηλικία και η καταγωγή του παίκτη των μαχητών, Νάσου Ντάλλη

Το Survivor 4 ξεκινάει σε λίγο καιρό και με τους παίκτες να έχουν ήδη φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, σας βρήκαμε την αληθινή ηλικία και την καταγωγή του Νάσου Ντάλλη, ο οποίος θα βρεθεί σε λίγο καιρό στην ομάδα των Μαχητών.

Ακόμα δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση για τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο η αλήθεια είναι πως πριν από λίγες μέρες είδαμε τους παίκτες να αναχωρούν από το Ελ. Βενιζέλος.

Νάσος Ντάλλης instagram

Ποιος είναι ο Νάσος Ντάλλης που θα μπει στους μαχητές του Survivor 4

O Νάσος Ντάλλης είναι DJ και σωματοφύλακας του Αντώνη Ρέμου ετοιμάζεται (αν δεν έχει αναχωρήσει ακόμα) για Άγιο Δομίνικο!

Νάσος Ντάλλης μαχητές

Ο Νάσος λοιπόν είναι από τους πιο γνωστούς DJ στην Ελλάδα και έπαιζε μουσική, προ κορωνοϊού, σ' όλη την χώρα αλλά και σε Αγγλία και Κύπρο! Είναι 34 ετών και θα περάσει τους επόμενους μήνες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στον Άγιο Δομίνικο!

Νάσος Ντάλλης Αντώνης Ρέμος

Ο Νάσος Ντάλλης είναι ένας από τους νεότερους στον χώρο των Dj μόλις τα τελευταία 5 έτη δουλεύει επαγγελματικά αλλά έχει καταφέρει να κάνει πορεία αξιοζήλευτη από συναδέλφους του που μετράνε πάνω από 15 χρόνια πίσω από τα decks….Διαβάστε τα πάντα σχετικά με τον Νάσο Ντάλλη στο athensmagazine.gr