Survivor: Μπαίνει στο παιχνίδι κόρη πρώην υπουργού - Η προσθήκη της τελευταίας στιγμής

Είναι πολύ γνωστή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor: Μπαίνει στο παιχνίδι κόρη πρώην υπουργού - Η προσθήκη της τελευταίας στιγμής

Οι ειδήσεις για το Survivor βγαίνουν η μία μετά την άλλη και μπορεί να υπάρχει μια σύγχυση με την εξαφάνιση της παίκτριας που έγινε γνωστή πριν από λίγα λεπτά - διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ - αλλά μόλις τώρα μαθεύτηκε πως έχουμε μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής στην ομάδα των Διάσημων. Κόρη γνωστού υπουργού ταξιδεύει για τον Άγιο Δομίνικο.

Η όμορφη παρουσιάστρια, κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, φέρεται να έχει πει το αρχικό «ναι» για τη συμμετοχή της στο νέο κύκλο του Survivor και απομένουν κάποιες μικρολεπτομέρειες για το οριστικό κλείσιμο της συμφωνίας.

Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη!

Survivor Ανθή Σαλαγκούδη

Ποια είναι η Ανθή Σαλαγκούδη που μπαίνει στο Survivor

Η 35χρονη Ανθή Σαλαγκούδη, για τους μη γνωρίζοντες, είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σαλαγκούδη. Ο Γιώργος Σαλαγκούδης υπηρέτησε ως Υφυπουργός επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, εκλεγόταν για πολλά χρόνια βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η κόρη του πρώην υπουργού, Ανθή Σαλαγκούδη, που θα μπει στο Survivor 2021, σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές της, άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2002 και για 2 χρόνια, συνεργάστηκε με την εφημερίδα Μακεδονία και διάφορα ακόμηπεριοδικά. Παράλληλα, ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας.

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010, η Ανθή Σαλαγκούδη εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3. Το 2012 μεταπήδησε στην τότε ΝΕΤ, όπου και παρουσίαζε μαζί με τον Γιάννη Δάρα το καθημερινό μαγκαζίνο «Μεσογείων 136».

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η Ανθή Σαλαγκούδη εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα το 2010.