Survivor 4: Σαρωτικές αλλαγές - Πως θα γίνεται η αποχώρηση των παικτών

Τίποτα δεν θα είναι ίδιο με πριν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Σαρωτικές αλλαγές - Πως θα γίνεται η αποχώρηση των παικτών

Στην σημερινή εκπομπή Love it, μετά την σύνδεση που είχαν με τον Γιώργο Λιανό μέσω Skype (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε για το παιχνίδι), αναφέρθηκαν σε διάφορες αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί όσον αφορά κυρίως την αποχώρηση των παικτών.

Για την ακρίβεια αποκάλυψαν: "Οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη με θετική ψήφο και για πρώτη φορά θα δούμε να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση και από τις δυο ομάδες, δηλαδή και από τους Μαχητές και από τους Διάσημους, αλλά μπορεί να γίνει και δυο παίκτες από τους διάσημους και δυο παίκτες από τους μαχητές. Αυτό λογικά θα προκύπτει από τα αγωνίσματα."

Survivor: Μπαίνει στο παιχνίδι κόρη πρώην υπουργού - Η προσθήκη της τελευταίας στιγμής

Η όμορφη παρουσιάστρια φέρεται να έχει πει το αρχικό «ναι» για τη συμμετοχή της στο νέο κύκλο του Survivor και απομένουν κάποιες μικρολεπτομέρειες για το οριστικό κλείσιμο της συμφωνίας.

Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη!

Survivor Ανθή Σαλαγκούδη

Ποια είναι η Ανθή Σαλαγκούδη που μπαίνει στο Survivor

Η 35χρονη Ανθή Σαλαγκούδη, για τους μη γνωρίζοντες, είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σαλαγκούδη. Ο Γιώργος Σαλαγκούδης υπηρέτησε ως Υφυπουργός επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, εκλεγόταν για πολλά χρόνια βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η κόρη του πρώην υπουργού, Ανθή Σαλαγκούδη, που θα μπει στο Survivor 2021, σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές της, άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2002 και για 2 χρόνια, συνεργάστηκε με την εφημερίδα Μακεδονία και διάφορα ακόμηπεριοδικά. Παράλληλα, ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας.

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010, η Ανθή Σαλαγκούδη εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3. Το 2012 μεταπήδησε στην τότε ΝΕΤ, όπου και παρουσίαζε μαζί με τον Γιάννη Δάρα το καθημερινό μαγκαζίνο «Μεσογείων 136».

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η Ανθή Σαλαγκούδη εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα το 2010.