Γιώργος Ασημακόπουλος: Η καταγωγή, ηλικία και πράγματα που δεν ξέραμε για τον Μαχητή του Survivor 4

Θα μονοπωλήσει σίγουρα το ενδιαφέρον του γυναικείου πληθυσμού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Ασημακόπουλος: Η καταγωγή, ηλικία και πράγματα που δεν ξέραμε για τον Μαχητή του Survivor 4

Το Survivor 4 την Κυριακή κάνει την πρεμιέρα του και όλοι αναμένουμε με αγωνία! Μιας και σας αποκαλύψαμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr ποια ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνισμα, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος, από την πλευρά των Μαχητών, είναι ένα από τους πιο δυνατούς παίκτες στο παιχνίδι!

Ποιος είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 29 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Αγαπά τη μόδα και διαθέτει τα δικά του καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, την Κηφισιά και την Κέρκυρα.

Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό.

Στο Survivor δηλώνει πως αυτό που μάλλον θα του λείψει είναι η δουλειά, η οικογένειά του, οι φίλοι του, ο σκύλος του και το φαγητό. Είναι αυθόρμητος, δεν κρύβει ποτέ τα συναισθήματά του και του αρέσει να παίζει για την ομάδα.