Survivor 4: Αυτή η ομάδα πήρε την δεύτερη ασυλία!

Πάμε για τρίτο υποψήφιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αυτή η ομάδα πήρε την δεύτερη ασυλία!

Η δεύτερη ασυλία στο Survivor 4 ήρθε στο τέλος της και από αυτή θα αναδειχτεί ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι ομάδες πάλεψαν σε ένα παιχνίδι ισορροπίας όμως μια ήταν η νικήτρια!

Όπως λοιπόν πρώτο σας είχε ενημερώσει το Youweekly η ομάδα που πήρε την ασυλία είναι οι Μαχητές! Για τρίτη συνεχόμενη φορά η ομάδα, κατάφερε να "εξοντώσει" κυριολεκτικά τους αντιπάλους και να κρατήσει όλους τους παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

Οι χαμένοι...θα αναγκαστούν να ψηφίσουν ένα συμπαίκτη ώστε να βγει προτεινόμενος για αποχώρηση. Τα πράγματα όλο και δυσκολεύουν στην ομάδα του Διάσημων. Άραγε θα γυρίσει ο τροχός; Ή οι απανωτές ήττες θα φέρουν κι άλλες εντάσεις στην ομάδα;

Το σκόρ ήρθε: 10-5

Αναλυτικά η βαθμολογία και η νίκη της ασυλίας από τους Μαχητές

Survivor 4: Μπαίνει στους Διάσημους ο Ιάσονας Μανδηλάς - Ποιος είναι

Τα πράγματα φαίνεται πως είναι δύσκολα για την ομάδα των Διάσημων στο Survivor αφού η αδυναμία που έχουν δεν κρύβεται με τις δυο σερί νίκες των Μαχητών. Για τον λόγο αυτό θα έχουμε σίγουρα νέες προσθήκες.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι - δείτε εδώ το βιογραφικό της - θα ενταχθούν αντίστοιχα σε Διάσημους και Μαχητές. Μάλιστα, οι κοπέλες ξεκινούν άμεσα τα αγωνίσματα με τις δύο ομάδες. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει και μια νεότερη εξέλιξη που ίσως ανατρέψει πολλά…

Επειδή η παραγωγή του Survivor έχει διαπιστώσει την ανισότητα μεταξύ των δύο ομάδων, σύμφωνα με όσα μετέφερε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, έχει ήδη καταρτιστεί υπό άκρα μυστικότητα μια λίστα με τρεις celebrities, οι οποίοι συζητούν ήδη με τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya. Πρόκειται για τρεις νέους άνδρες διάσημους που θα μπουν σταδιακά στην ομάδα.

ιάσονας

Ο τραγουδιστής Ιάσονας Μανδηλάς, του οποίου το όνομα έχει ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να φύγει άμεσα για τον Άγιο Δομίνικο και να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα προστεθούν στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor.