Survivor highlights 29/12: Ο άσχημος τραυματισμός της Βέλλη, ο καυγάς Παππά - Μαρτζή και οι 4 παίκτες προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor highlights 29/12: Ο άσχημος τραυματισμός της Βέλλη, ο καυγάς Παππά - Μαρτζή και οι 4 παίκτες προς αποχώρηση

Τρίτη μέρα προβολής εχθές, 29/12, για το Survivor και οι καυγάδες και τα ατυχήματα έκαναν την εμφάνισή τους! Στο συμβούλιο, δε, του νησιού έγινε το έλα να δεις... Παρακάτω θα βρείτε τα highlights του επεισοδίου για να πάρετε μια γεύση για το τι παρακολουθήσαμε στις οθόνες μας.

Τι συνέβη στο χθεσινό 29/12 επεισόδιο του Survivor

Το "θάψιμο" των Μαχητών στους Διάσημους

Οι Μαχητές παραξενεύτηκαν με το γεγονός πως οι Διάσημοι έβγαλαν υποψήφιο τον Γιώργο Κοψιδά αφού τον θεωρούν πιο δυνατό αντίπαλο από τον Τριαντάφυλλο και τον Πάνο Καλίδη.

Μάλιστα αναφέρθηκαν σε μια ομάδα που λέει πως είναι ενωμένη αλλά στην ψηφοφορία δεν το δείχνει αυτό αφού οι ψήφοι μοιράστηκαν.

Σε ψυχολογική πίεση ο Τριαντάφυλλος

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε και τον χαμό του πατέρα του κάτι που τον έκανε να συγκινηθεί μπροστά στις κάμερες, μάλιστα δεν έκρυψε πως ο λόγος που ήγε στο Survivor 4 είναι για να βοηθήσει την οικογένεια του.

Προηγουμένως, ο τραγουδιστής εξέφρασε όμως, και ένα παράπονό του αφού όπως είπε κάποιοι τον "γλείφουν" και πίσω από την πλάτη του τον ψηφίζουν, μάλιστα ήθελε να μάθει ποιος τον ψήφισε και ήρθε σε μια αντιπαράθεση με την Ελευθερία Ελευθερίου που του είπε να χαλαρώσει και να μην τα ρωτάει αυτά.

Πίεση, συγκίνηση, άγχος...μήπως τελικά ο Τριαντάφυλλος δεν αντέξει για πολύ ακόμα στο ριάλιτι;

Τσακωμός μεταξύ των Μαχητών για τις ευθύνες στην καλύβα!

Πιο συγκεκριμένα, κάποιοι παίκτες παίρνουν πρωτοβουλίες στο μαγείρεμα και στο άναμμα της φωτιάς, κάτι που ενοχλεί τους υπόλοιπους καθώς θεωρούν πως αυτό πρέπει να συμβαίνει κατόπιν συζήτησης.

Έξαλλη η Αγγελική Λάμπρη με Τριαντάφυλλο και Κάτια - "Μας έθιξε!"

Θέμα συζήτησης ήταν η αναφορά του Τριαντάφυλλου στο συμβούλιο του νησιού στους αντιπάλους, ρίχνοντας τις ευθύνες στο ότι είναι ηλικιακά μικρότεροι. Επίσης θέμα συζήτησης ήταν και η δήλωση της Κάτιας Ταραμπάνκο "Να ξεχάσουμε πως είμαστε διάσημοι".

Η Αγγελική Λάμπρη λοιπόν μπροστά σε όλους διαφώνησε με αυτές τις απόψεις λέγοντας πως "Μας έθιξε αυτή η δήλωση, δεν είναι κανένας καβαλημένος" και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, κρίνοντας τους συμπαίκτες της. Η Κάτια Ταραμπάνκο ύστερα ζήτησε συγγνώμη για την επίμαχη δήλωση της.

Όσον αφορά τον Τριαντάφυλλο, η Αγγελική Λάμπρη δεν δίστασε να πει πως πρέπει να σταματήσουν να ρίχνουν ευθύνες στους άλλους και να δουν πως οι ίδιοι θα γίνουν καλύτεροι.

Εκτός αγωνίσματος η Άννα Μαρία Βέλλη - Χτύπησε άσχημα

Η διάσημη YouTuber έπεσε κάποια στιγμή, βλέποντας κάτι που τη ζάλισε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της και αμέσως χρειάστηκε η παρέμβαση της παραγωγής, ώστε να βάλει ράμματα.

Η ίδια έκλαιγε, μετά από αυτό το περιστατικό, όχι τόσο για τον πόνο, αλλά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει ο τραυματισμός στην πορεία της στο παιχνίδι, αφού φοβάται πως οι συμπαίκτες της θα την ψηφίσουν για αποχώρηση.

Σκορπιός τσίμπησε τον Κώστα Παπαδόπουλο

Λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στον Γιώργο Λιανό για το αγώνισμα, ο Παπαδόπουλος πήγε να εξιστορήσει τους συμπαίκτες του, που αργότερα «πάγωσαν» με ένα σκηνικό, την ιστορία για το… τι συνέβαινε στο μαγιό του, όπου ξαφνικά είδε να υπάρχει μέσα ένας σκορπιός.

Αδιαθεσία για την Μαριπόζα λίγο πριν το αγώνισμα - Zήτησε τις πρώτες βοήθειες

«Πάγωσαν» όλοι οι παίκτες του Survivor, βλέποντας την Έλενα Κρεμλίδου να μην αισθάνεται καλά και να αποχωρεί για λίγο, την ώρα που μιλούσε στις δύο ομάδες ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν από το αγώνισμα.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης καλωσόρισε Μαχητές και Διάσημους για την τρίτη δοκιμασία τους και δεύτερη για την ασυλία, κάνοντας ερωτήσεις για όσα συμβαίνουν στις παραλίες τους. Εκείνη τη στιγμή, τους πάντες διέκοψε η Έλενα Κρεμλίδου.

Συγκεκριμένα, η διάσημη influencer ένιωσε μια αδιαθεσία και ζήτησε της πρώτες βοήθειες, οι οποίες και της παρασχέθηκαν. Η κατάστασή της, πάντως, ανησυχητική δεν είναι και θα βρεθεί κανονικά στη δοκιμασία, από την οποία απουσιάζει παίκτρια των Διάσημων.

Άγριος τσακωμός για Αλέξη Παππά και Νίκο Μαρτζή!

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας ξεκίνησε στο Survivor 4 και οι αντίπαλες ομάδες σε ένα παιχνίδι με τοτέμ ρίχτηκαν στον στίβο μάχης! Ωστόσο ο Αλέξης Παππάς και ο Νίκος Μαρτζής είχαν μια παρεξήγηση!

Το αγώνισμα είχε να κάνει με την ισορροπία και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να προφυλάξουν τα τοτεμ τους ώστε να μην πέσουν. Ο αντίπαλος μπορούσε να κάνει κάποιες κινήσεις αλλά είχε και απαγορευτικά.

Έτσι στο τέλος του αγωνίσματος ο Αλέξης Παππάς κατηγόρησε τον Νίκο πως του "επιτέθηκε" ενώ ήταν σε θέση άμυνας, κάτι που έκρινε πως είναι άδικο. Οι δύο παίκτες είχαν μια λογομαχία υπερασπιζόμενοι τους εαυτούς τους η οποία δεν κατέληξε φυσικά κάπου.

Αυτή η ομάδα πήρε την δεύτερη ασυλία!

Όπως λοιπόν πρώτο σας είχε ενημερώσει το Youweekly η ομάδα που πήρε την ασυλία είναι οι Μαχητές! Για τρίτη συνεχόμενη φορά η ομάδα, κατάφερε να "εξοντώσει" κυριολεκτικά τους αντιπάλους και να κρατήσει όλους τους παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

Το σκόρ ήρθε: 10-5

Άγριος τσακωμός μεταξύ των δύο ομάδων

Πιο συγκεκριμένα, οι Μαχητές τη μόνη στιγμή που οι Διάσημοι βρέθηκαν λίγο μπροστά στο σκορ άρχισαν να ειρωνεύονται τους αντιπάλους τους, κάτι που ενόχλησε παρά πολύ την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία τους το επισήμανε.

Αργότερα οι Διάσημοι σε συζήτηση τους έκριναν τους αντιπάλους και την ακραία στάση τους λέγοντας πως θα παίζουν και αυτοί πιο επιθετικά.

Tέσσερις συνολικά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Τέσσερις λοιπόν είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Αρναούτης, Βέλλη, Τριαντάφυλλος, Κοψίδας - και πλέον απομένει να δούμε ποιος θα αποχωρήσει από την ομάδα.