Η προίκα του Survivor - Γιώργου Ασημακόπουλου: Η οικογένειά του έχει 11 καταστήματα ρούχων

Οι γονείς τους και ο αδερφός του μίλησαν σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η προίκα του Survivor - Γιώργου Ασημακόπουλου: Η οικογένειά του έχει 11 καταστήματα ρούχων

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor, στην ομάδα των Μαχητών! Οι γονείς του το πρωί της Τετάρτης, μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, και αποκάλυψαν πράγματα που δεν γνωρίζαμε γι' αυτόν.

Μεταξύ άλλων ανέφεραν πως... έχει και προίκα καθώς η οικογένειά του έχει 11 καταστήματα ρούχων 4 εκ των οποίων διαχειρίζεται ο παίκτης του Survivor στην Αθήνα.

«Ο Γιώργος είναι αγωνιστής, είναι Survivor. Θα αγωνιστεί. Θα καταφέρει σε όλες τις συνθήκες αυτές.», δήλωσε η μητέρα του Σάντυ.

«Του αρέσει πολύ η δημοσιότητα, σε ποιον δεν αρέσει;» συνέχισε η μητέρα του.

«Ο Γιώργος πάει να το ζήσει. Του αρέσει η θάλασσα, η φύση, του αρέσει να αγωνίζεται... Από 18 χρονών έφυγε από το σπίτι για την Αθήνα για να γίνει επιχειρηματίας», αποκάλυψε από την άλλη πλευρά ο πατέρας του.

Δείτε εδώ το σημερινό trailer του Survivor!

Ποιος είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 29 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Αγαπά τη μόδα και διαθέτει τα δικά του καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, την Κηφισιά και την Κέρκυρα.

Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό.

Στο Survivor δηλώνει πως αυτό που μάλλον θα του λείψει είναι η δουλειά, η οικογένειά του, οι φίλοι του, ο σκύλος του και το φαγητό. Είναι αυθόρμητος, δεν κρύβει ποτέ τα συναισθήματά του και του αρέσει να παίζει για την ομάδα.