Αγγελική Λάμπρη: Ο πρώην σύζυγός της - Χώρισε μαζί του μετά από 14 χρόνια

Η ιστορία της πριν μπει στο Survivor 4

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγγελική Λάμπρη: Ο πρώην σύζυγός της - Χώρισε μαζί του μετά από 14 χρόνια

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor, όπου όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι μέσα από spoiler, οι Μαχητές πήραν πάλι τη νίκη, οι Διάσημοι αναγκάστηκαν να θέσουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους κι αυτός δεν ήταν άλλος από την Αγγελική Λάμπρη.

Ποια είναι, όμως, η ιστορία της Αγγελικής Λάμπρη, και τι πραγματικά γνωρίζουμε γι' αυτήν;

Ο χωρισμός της Αγγελικής Λάμπρη με τον Αντώνη Αγγελόπουλο

Αγγελική Λάμπρη σύζυγος

Η ηθοποιός το 2019 χώρισε από τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλου, έπειτα από 14 χρόνια κοινής ζωής. Την αποκάλυψη έκανε τότε η εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου. «Πρόκειται για έναν "βελούδινο" χωρισμό», υποστηρίζουν άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον. Το ζευγάρι βίωσε μια δύσκολη περίοδο, αφού το φετινό χειμώνα τα γκρίζα σύννεφα στον γάμο του, οδήγησαν στην απόφαση του χωρισμού.

«Η Αγγελική Λάμπρη και ο Αντώνης Αγγελόπουλος έχουν κρατήσει πια μια φιλική σχέση και έχουν συνεχή επικοινωνία για χάρη της πανέμορφης κόρης τους, που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητας τους», συμπληρώνει το ίδιο πρόσωπο στην εφημερίδα.

Η ηλικία και καταγωγή της Αγγελικής Λάμπρη

Η Αγγελική Λάμπρη έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στα Ιωάννινα στις 29 Δεκεμβρίου 1974. Είναι 45 ετών. Μετά το λύκειο μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση την έκανε το 1994 σε τρία επεισόδια της σειράς του ANT1 “Οι αγνοημένοι”, ωστόσο ευρέως γνωστή έγινε από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Αγγέλα στη σειρά του Mega “Στο παρά πέντε”.