Survivor trailer 5/1: Χωρισμένοι σε κλίκες οι Διάσημοι - Πάλη ο στίβος μάχης σήμερα

Μόλις βγήκε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor trailer 5/1: Χωρισμένοι σε κλίκες οι Διάσημοι - Πάλη ο στίβος μάχης σήμερα

Μετά την χθεσινή ήττα των Διάσημων, που σας είχε αποκαλύψει πρώτο το Youweekly.gr μέσα από έγκυρο spoiler, η ψυχολογία έπεσε και τα μαχαίρια έχουν αρχίσει να βγαίνουν. Στο σημερινό επεισόδιο 5/1 του Survivor θα παρακολουθήσουμε την ομάδα αυτή να διαλύεται και να χωρίζεται σε νέες κλίκες, μια εκ των οποίων θα είναι της Κάτιας Ταραμπάνκο και του Γιώργου Κοψίδα.

Σήμερα, επίσης, τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι θα πρέπει να ριχτούν σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα ασυλίας που όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω θα είναι στίβος ξηράς και άγριας πάλης μεταξύ των παικτών!

Το ποιος θα καταφέρει να κερδίσει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας δεν το ξέρουμε ακόμα αλλά μην ξεχνάτε, το Youweekly.gr δίνει τα πιο έγκυρα Survivor spoiler χρόνια τώρα οπότε συντονιστείτε πιο αργά για την σίγουρη διαρροή!

Δείτε το σημερινό 5/1 trailer του Survivor

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την πλευρά των Διάσημων

Οι Μαχητές ήταν εκείνοι που κέρδισαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να βρεθούν στη δύσκολη θέση, αφού χρειάστηκε να διαλέξουν το ποιος από την ομάδα τους θα είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Μετά από μια αγωνιώδη ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως πρώτος υποψήφιος για τους Διάσημους είναι η Αγγελική Λάμπρη. Η ομάδα τους, πλέον, οφείλει να συγκεντρωθεί για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ώστε για πρώτη φορά να βρεθούν και οι Μαχητές στην ίδια θέση.

Survivor Αγγελική Λάμπρη