Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για Survivor 4 - Πότε θα προβληθεί το σημερινό επεισόδιο που δεν έπαιξε

Δείτε εδώ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για Survivor 4 - Πότε θα προβληθεί το σημερινό επεισόδιο που δεν έπαιξε

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 αναβλήθηκε λόγω έκτακτου δελτίου του ΣΚΑΙ αναφορικά με τις σκηνές χάους που διαδραματίστηκαν στις ΗΠΑ, με τον σταθμό να προχωρά στην σχετική ανακοίνωση.

Όπως σας ενημερώσαμε μέσα από αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly για την αναβολή του επεισοδίου, το κανάλι προχώρησε και σε επίσημη ανακοίνωση.

Έτσι, το αποψινό επεισόδιο αναβάλλεται για αύριο, Πέμπτη, την ίδια ώρα.

Η επίσημη ανακοίνωση του σκαι για survivor

Ωστόσο, το Youweekly γνωρίζει ήδη τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αγαπημένος παίκτης από την ομάδα των Διάσημων είναι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία θα δείξει ως υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα της την Ελευθερία Ελευθερίου. Να υπενθυμίσουμε πως στο προηγούμενο συμβούλιο νησιού οι παίκτες έθεσαν και την Αγγελική Λάμπρη ως υποψήφια.

Τώρα, από την ομάδα των Μαχητών αγαπημένος παίκτης του κοινού θα βγει ο... Νίκος Μπάρτζης. Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Οι πληροφορίες του Youweekly.gr, λοιπόν, αναφέρουν πως ο Νίκος θα δείξει ως υποψήφια την Σοφία Μαργαρίτη.

Έτσι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα θα είναι: Ελευθερία Ελευθερίου, Αγγελική Λάμπρη, Σοφία Μαργαρίτη και Κώστας Παπαδόπουλος.

Πάμε τώρα στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού! Κάπου εδώ καλό είναι να τονίσουμε πως μπορεί τα spoil του Youweekly.gr να πέφτουν συνεχώς μέσα αλλά... άνθρωποι είμαστε κι ένα λάθος μπορεί να το κάνουμε γι' αυτό θέλουμε να δείξετε επιείκεια αν και εφόσον συμβεί!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που λάβαμε από τον Άγιο Δομίνικο εκείνος που φτιάχνει βαλίτσα και αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το παιχνίδι είναι η Αγγελική Λάμπρη.

Μένει μόνο η επιβεβαίωση που θα έρθει στο αποψινό επεισόδιο! Μέχρι τότε τσεκάρετε το trailer: