Αγγελική Λάμπρη: Πήρε πάνω από 1 εκ. για να κάνει την πόρνη στο "Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι"

Ηθοποιός έπρεπε να γίνω

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αγγελική Λάμπρη: Πήρε πάνω από 1 εκ. για να κάνει την πόρνη στο

Μπορεί να την βλέπουμε πλέον στον Άγιο Δομίνικο να προσπαθεί να τα βγάλει πέρα αλλά η Αγγελική Λάμπρη έχει χτίσει μια συγκλονιστική καριέρα στον χώρο της υποκριτικής.

Η Αγγελική Λάμπρη μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο Πρωινό πριν αρκετό καιρό για την εμπειρία της από την χολιγουντιανή παραγωγή «Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι», στην οποία και έλαβε μέρος πριν από πολλά χρόνια. Η ταινία με πρωταγωνιστές τον Νίκολας Κέιτζ και την Πενέλοπε Κρουζ γυρίστηκε στην Ελλάδα και σε αυτή, η Αγγελική Λάμπρη είχε έναν μικρό ρόλο, μια Ιταλίδας πόρνης.

Ένας ρόλος, που όμως της προσέφερε περισσότερα από όσα θα έπαιρνε ποτέ στην Ελλάδα. «Τα χρήματα που πήρα τότε που έκανα μια Ιταλίδα πόρνη, τα έπαιρνε κάποιος εδώ ως πρωταγωνιστής. Εγώ ήμουν άγνωστη…» είπε η Αγγελική Λάμπρη και συμπλήρωσε: «Πολλά χρήματα θυμάμαι. Ήταν πάνω από εκατομμύριο, 1,3 κάτι τέτοιο…».

Η Αγγελική Λάμπρη θυμάται πως οι πρωταγωνιστές της σειράς περνούσαν συνέχεια χρόνο με τους υπόλοιπους ηθοποιούς. «Κάναμε παρέα, τρώγαμε όλοι μαζί. Θα σου πω ότι υπήρχε ένα τροχόσπιτο που έλεγε: “Angelika Lambri, prostitute 6” και είχα το ψυγείο μου με τις λεμονάδες μου, τις πορτοκαλάδες μου. Νομίζω αυτά εδώ δεν θα τα ζήσουμε ποτέ» είπε. Τέλος, η Αγγελική Λάμπρη αναφέρεται σε έναν ιδιαίτερα ένθερμο θαυμαστή της στο θέατρο. «Θυμάμαι μια περίπτωση στο θέατρο που ερχόταν σχεδόν κάθε μέρα, καθόταν πρώτη θέση μόνος και μου είχε φέρει κινητό για να μπορεί να με παίρνει τηλέφωνο. Δεν το πήρα βέβαια» είπε.

Πόσα λεφτά παίρνει η Αγγελική Λάμπρη τώρα στο Survivor

Οι άνθρωποι της παραγωγής πόνταραν πολλά στην "Αγγέλα" λόγω του ρόλου της στο "Παρά Πέντε" και ότι ήταν αγαπητή στο κοινό ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν αναμενόμενο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το ταξίδι της θα τελειώσει σύντομα.

Ωστόσο, παίρνει τα περισσότερα χρήματα ανά βδομάδα μέσα στο παιχνίδι!