Χάρης Γιακουμάτος: "Θέλω να δω νικητή του Survivor τον Γιώργο Κοψιδά"

Λέτε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάρης Γιακουμάτος:

Ο γοητευτικός πρώην παίκτης του «Survivor» Χάρης Γιακουμάτος, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της εστίασης, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην κάμερα του Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων σχολίασε τα όσα συμβαίνουν φέτος στο ριάλιτι.

Αρχικά αναφέρθηκε στην Κάτια Ταραμπάνκο λέγοντας πως είναι η πιο δυνατή παίκτρια από τις γυναίκες στην προκειμένη περίπτωση. Μετά δήλωσε πως κατά την γνώμη του θεωρεί πως ο Κονδυλάτος και ο δικηγόρος Χρήστος Σταμούλης από τους Μαχητές θα είναι αυτοί που θα μαλώσουν με τους άλλους συμπαίκτες τους πιο γρήγορα και τέλος αποκάλυψε πως θα ήθελε να δει νικητή του ριάλιτι επιβίωσης τον Γιώργο Κοψίδα.

"Θα ήθελα να δω νικητή τον Γιώργο Κοψίδα, τον ηθοποιό. Μ'άρεσε έτσι ο χαρακτήρας του, όπως στάθηκε, όπως μιλάει στους άλλους αλλά και το πως παίζει, πως μάχεται.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Κοψίδα

Γιώργος Κοψίδας Survivor

Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2003 στην κοινωνική ταινία του Δημήτρη Ινδαρέ Γαμήλια νάρκη. Το 2004 συμμετείχε στη ρωσική κινηματογραφική παραγωγή Διακοπές στην Ελλάδα ενώ την ίδια χρονιά έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση με ένα σύντομο ρόλο στην καθημερινή σειρά του Mega Channel Απαγορευμένη Αγάπη. Τη σεζόν 2004-2005 συμμετείχε στο ψυχαγωγικό show Ζω ένα δράμα με παρουσιαστή τον Τάκη Ζαχαράτο στο Mega Channel ενώ το 2006 έλαβε μέρος στις ταινίες Ο έτσι, Πανικός και παράνοια μέσα σε μια παραίσθηση και Το πρόσωπο. Μέσα στα επόμενα χρόνια έκανε έκτακτες εμφανίσεις στις τηλεοπτικές σειρές Στο Παρά Πέντε, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Amore Mio, Λατρεμένοι μου γείτονες και Καρυωτάκης ενώ στον κινηματογράφο συμμετείχε στο Λούφα και απαλλαγή: I4.

Την περίοδο 2009-2010 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Μίλα Μου Βρώμικα της Μυρτώς Κοντοβά όπου υποδύθηκε τον εφευρετικό κρεοπώλη Παντελάκη. Το 2012 συμμετείχε στην ιταλική παραγωγή Οι ανώριμοι: Διακοπές στην Πάρο και στο Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη. Το 2014 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο της μαύρης κωμωδίας Κάτω Παρτάλι ενώ το 2016 έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στη βρετανική σειρά The Durrels.