Ηλίας Γκότσης για Survivor 4: «Οι Διάσημοι θέλουν μεταγραφές! Δεν θα μείνει κανείς στην ένωση»

Η αποθέωση σε Κοψιδά και Ταραμπάνκο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλίας Γκότσης για Survivor 4: «Οι Διάσημοι θέλουν μεταγραφές! Δεν θα μείνει κανείς στην ένωση»

Στην κάμερα του Πρωινού, μίλησε ο Ηλίας Γκότσης, νικητής του Survivor 2. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και σχολίασε την ομάδα των Διασήμων, η οποία είναι αδύναμη σχετικά.

«Αυτό το Survivor το έχω παρακολουθήσει γιατί έχω και περισσότερο χρόνο. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έλειψε από την τηλεόραση. Έκανε καλό αυτό το κενό που δημιουργήθηκε και το περίμενε ο κόσμος. Από τους Μαχητές, υπάρχουν 3-4 παιδιά που είναι αρκετά ολοκληρωμένοι και θα προχωρήσουν», δήλωσε αρχικά για τους Μαχητές, πριν την είδηση πως το ριάλιτι αλλάζει ώρα προβολής.

Το σχόλιο του Ηλία Γκότση για το Survivor 4 και τους Διάσημους

«Από τους Διάσημους, νομίζω ο Κοψιδάς έχει μια παραπάνω δυναμική και από γυναίκες, δυνατή είναι η Κάτια. Δεν το περίμενα γιατί την είχα στο μυαλό μου ως μοντέλο. Έχει μπει με περισσότερη ψυχή και πάθος».

«Οι Διάσημοι θέλουν μεταγραφές. Έτσι δεν βγαίνουν στο παιχνίδι γιατί θα φτάσουν στην ένωση και δεν θα έχει μείνει κανένας διάσημος. Το βλέπει η παραγωγή αυτό και καταλαβαίνει», είπε ολοκληρώνοντας.

Μπαίνει στο Survivor 4 για να βοηθήσει τους Διάσημους ο Τάσος Ξιαρχό

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Τάσος Ξιαρχό μετά την είδηση πως κάνει ραντεβού για να μπει στο Survivor 4 και συγκεκριμένα, στην ομάδα των Διασήμων.

Οι νέες αφίξεις στο ριάλιτι συνεχίζονται και το επόμενο διάστημα αναμένεται να δούμε πρόσωπα που δεν φανταζόμαστε, όπως αυτά εδώ τα δυο!

Όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό, η παραγωγή του Survivor προσέγγισε τις τελευταίες μέρες τον Τάσο Ξιαρχό και μετά την ικανοποιητική αμοιβή που συμφωνήθηκε εκκρεμούν οι υπογραφές ώστε να ετοιμάσει τη βαλίτσα του για τον Άγιο Δομίνικο. Δυνατή προσωπικότητα, ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος είχε νικήσει και στο J2US, θα επηρεάσει σίγουρα την ομάδα με την παρουσία του στο νησί.

Η πρώτη ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό για το Survivor

Την ώρα που έπαιζαν λοιπόν στο Πρωινό, την ρεπορτάζ που θέλει τον χορευτή και νικητή του Just the 2 of us, να κάνει συζητήσεις για να πετάξει για Άγιο Δομίνικο, μοιράστηκε μι φωτογραφία από την τηλεόραση του, όπου παρακολουθούσε την εν λόγω είδηση.

Ο Τάσος Ξιαρχό, ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε την είδηση, οπότε δεν αποκλείεται να τον δούμε στους στίβους μάχης.

Τάσος Ξιαρχό Survivor 4