Τάσος Ξιάρχο: "Δεν ξέρω ποιος προώθησε την Ανθή Σαλαγκούδη και παίρνει τόσα λεφτά στο Survivor"

"Ρώτησα την παραγωγή αν μπορώ να έχω κάποιες παροχές και μου είπαν οκ"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τάσος Ξιάρχο:

Ο Τάσος Ξιαρχό όπως σας αποκαλύψαμε πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε πρόταση για να μπει στο Survivor 4, ωστόσο κάποιες εκκρεμότητες του με τον στρατό το καθιστούν αδύνατο.

Το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου στις οποίες όχι μόνο άφησε υπονοούμενα πως τελικά μπορεί και να τον δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά κατακεραύνωσε την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Είμαι πολύ θετικός στο να μπω, αν λύσω κάποια θέματα που προέκυψαν, είμαι πολύ θετικός. Είναι ένα θέμα με τον στρατό, δεν έχω πάει ακόμα. Δεν ξέρω αν θα προλάβω. Δεν την ξέρω την Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ ξέρω πολύ κόσμο. Δεν ξέρω ποιος την προώθησε και παίρνει τόσα χρήματα. Θα περάσω τέλεια με την Κάτια, πιστεύω θα ταιριάξουμε. Ρώτησα την παραγωγή αν μπορώ να έχω κάποιες παροχές και μου είπαν οκ».

Ενώ συμπλήρωσε: «Αν λυθεί το θέμα με το στρατό θα ταξιδέψω σε λίγα 24ωρα.Είχα δηλώσει και παλιά συμμετοχή στο ριάλιτι, είχα πάει στις οντισιόν και είχα φτάσει μέχρι τους τελευταίους 15. Στα αγωνίσματα ήμουν πάρα πολύ καλός, είμαι εκνευριστικά καλός. Επειδή δεν ήμουν γνωστός και ήμουν πιο μινιόν για αυτό δεν με πήραν, θέλανε πιο ντούκια τότε».

Πόσα λεφτά παίρνει η Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor

Η 35χρονη Ανθή Σαλαγκούδη, για τους μη γνωρίζοντες, είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σαλαγκούδη. Ο Γιώργος Σαλαγκούδης υπηρέτησε ως Υφυπουργός επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, εκλεγόταν για πολλά χρόνια βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η κόρη του πρώην υπουργού, Ανθή Σαλαγκούδη, σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές της, άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2002 και για 2 χρόνια, συνεργάστηκε με την εφημερίδα Μακεδονία και διάφορα ακόμηπεριοδικά. Παράλληλα, ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας.

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010, η Ανθή Σαλαγκούδη εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3. Το 2012 μεταπήδησε στην τότε ΝΕΤ, όπου και παρουσίαζε μαζί με τον Γιάννη Δάρα το καθημερινό μαγκαζίνο «Μεσογείων 136».

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η Ανθή Σαλαγκούδη εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα το 2010.

Η πρώτη εντύπωση η άφησε στην ομάδα της η Ανθή Σαλαγκούδη, από τον στίβο μάχης δεν ήταν και τόσο καλή όπως μπορείτε να παρατηρήσετε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Ανθή ήταν μια παρουσία που ο ΣΚΑΙ ήθελε απεγνωσμένα στο δυναμικό του και την... ακριβοπλήρωσε για να την πείσει να πει το ναι.

Η δημοσιογράφος που μπήκε στο ριάλιτι την Κυριακή, έχοντας συμφωνήσει εδώ και μέρες με την παραγωγή, διασφάλισε εβδομαδιαίες αποδοχές που την φέρνουν στην πρώτη θέση της λίστας της παραγωγής και θα λαμβάνει ποσό κοντά στις 6.500 ευρώ...