Survivor 4: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία

Και το σκορ... τραγωδία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία

Πανηγυρισμοί επικρατούν για ακόμη μια φορά στο «στρατόπεδο» των Μαχητών, καθώς πήραν άλλη μια ασυλία στο Survivor - επιβεβαιώνοντας το spoiler του Youweekly.gr - και είναι απόλυτα ασφαλείς, αφού κανείς δεν πρόκειται να ψηφιστεί προς αποχώρηση.

Η ανωτερότητά τους από τους Διάσημους στο αγωνιστικό κομμάτι φάνηκε για ακόμη μια φορά, με την μπλε ομάδα να την επιβεβαιώνει σε ένα πιο σύνθετο αγώνισμα στο επεισόδιο της Τρίτης (12/1), που αφορούσε σύρσιμο ενός μεγάλου ξύλινου τροχού και στη συνέχεια επίτευξη στόχων σε καλάθια.

Παρότι φαινόταν πως οι Διάσημοι ήταν πιο ανταγωνιστικοί, εντούτοις οι Μαχητές είχαν για ακόμη μια φορά εύκολο έργο, δείχνοντας πως, σε αυτό το σημείο, δεν έχουν αντίπαλο.

Το σκορ έληξε 10-3.

To αγώνισμα που «έθαψε» τους Διάσημους σήμερα στο Survivor

Και το σημερινό αγώνισμα του Survivor δείχνει πως είναι μία πραγματική τραγωδία για την ομάδα των Διάσημων, ωστόσο η Ανθή Σαλαγκούδη ήρθε για να δώσει τη χαριστική βολή, μιας και στο δικό της run δεν κατάφερε καν να τελειώσει τον στίβο μάχης.

Η Ανθή Σαλαγκούδη έφτασε σε σημείο να κάνει την Ελίζαμπεθ Ελέτσι… να απαυδήσει με όσα έκανε στην αρένα, καθώς κάθε μέρα γίνεται και χειρότερη στα αγωνίσματα, με τις επιδόσεις της στο τελευταίο να κάνουν παίκτριες σαν τη Λάουρα Νάργες και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μοιάζουν με… Ντάνο μπροστά της.

Οι δύο παίκτριες έπρεπε να σύρουν τον ξύλινο τροχό, που αντικειμενικά είναι δύσκολος, απέναντι στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Ασημίνα Ιγγλέζου, αλλά η αδυναμία της Ανθής αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, ακόμη και για τα δεδομένα της.

Η Ελίζαμπεθ, δε, ήταν έξαλλη μαζί της μετά τον πόντο, που ασφαλώς κέρδισαν οι Μαχητές, αφού η ομάδα αυτή των Διασήμων… εξαφανίστηκε κάπου στην αρχή της πίστας. Η κοσμικογράφος της Μυκόνου… τα έβαλε με τη Σαλαγκούδη, ρίχνοντας «κεραυνούς» για τον τρόπο, με τον οποίο έπαιξε.