Survivor σοκ: Στο νοσοκομείο αποστεωμένη η Κάτια Ταραμπάνκο - Οι τελευταίες εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας της

"Έχει χάσει πολλά κιλά, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor σοκ: Στο νοσοκομείο αποστεωμένη η Κάτια Ταραμπάνκο - Οι τελευταίες εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας της

Για δεύτερη φορά βρίσκεται στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο κατά την διαμονή της στον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor 4 και τα πράγματα με την υγεία της δεν φαίνεται να εξελίσσονται και τόσο καλά.

Στο χθεσινό επεισόδιο η Κάτια μπορεί να συμμετείχε κανονικά στον αγώνα για το έπαθλο της επικοινωνίας, το οποίο τελικά νίκησαν οι Μαχητές, αλλά στο συμβούλιο του νησιού δεν παρευρέθηκε με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως δεν αισθάνθηκε καλά και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Εξελίξεις με την υγεία της Κάτιας Ταραμπάνκο

Δυστυχώς, λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή Ευτυχείτε μέσα από ρεπορτάζ της μετέφερε όλες τις εξελίξεις της υγεία της αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η Κάτια αυτό που μάθαμε είναι ότι το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί είναι η δεύτερη φορά που την βάζει μέσα στο νοσοκομείο. Αυτό που μου λένε εμένα πέρα από το αυτοάνοσο είναι ότι έχει χάσει πάρα πολλά κιλά και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Το χαρακτηριστικό που είπαν είναι "ήταν τσιλιβήρθα, τώρα απλά είναι αποστεωμένη. Από στιγμή σε στιγμή θα μάθουμε από τους γιατρούς αν η Κάτια μπορεί να συνεχίσει ή αν η Κάτια δεν μπορεί να συνεχίσει."

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχωρεί από το Survivor

Από το πρωί της Πέμπτης το Youweekly.gr σας αποκάλυψε μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ πως η Κάτια Ταραμπάνκο τελικά θα φύγει από το παιχνίδι. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ εδώ!

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΚΑΤΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ