Ελένη Χατζίδου: Επιστρέφει στο Survivor 4;

Η δημόσια ξεκάθαρη και.... χιουμοριστική απάντηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Επιστρέφει στο Survivor 4;

Το Survivor 4 έχει μονοπωλήσει πολύ το ενδιαφέρον τηλεθεατών και εκπομπών, καθώς το γεγονός πως οι διάσημοι έχουν πάρει λιγότερες από 4 νίκες από την πρεμιέρα, έχει σχολιαστεί πολύ. Μάλιστα, κάθε ημέρα βγαίνουν διάφορες φήμες με παλιούς ή και νέους παίκτες να λένε πως μπαίνουν στο παιχνίδι. Ανάμεσα τους και η Ελένη Χατζίδου, η οποία έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

Η τραγουδίστρια, η οποία είναι πρώην παίκτρια - αφού είχε πετάξει για Άγιο Δομίνικο και είχε "πέσει" στους στίβους μάχης πριν λίγα χρόνια - θέλησε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, στο προφίλ της στο Instagram.

Follower λοιπόν, της Ελένης Χατζίδου, την ρώτησε αν υπήρχε περίπτωση να πάει φέτος στο Survivor 4 ως guest εμφάνιση. Η απάντηση της, ήταν πολύ χιουμοριστική!

«Γελάω μόνη μου! Έκανα εικόνα ο Λιανός να λέει “έχουμε καινούρια παίκτρια που ήρθε να ενισχύσει την ομάδα των διάσημων!!” και να δουν εμένα! Τρολ!», του έγραψε. Ωστόσο, από την άλλη στο Survivor μπαίνει τελικά ο Κεχαγιάς του Big Brother.

Ελένη Χατζίδου Survivor

Η Ελένη Χατζίδου στο Survivor είχε πάθει πολυποειδή εκφύλιση

Η Ελένη Χατζίδου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα περίοδο για πολλούς μήνες λόγω της ταλαιπωρίας και της πείνας και όχι λόγω κάποιου χαπιού που πολλοί νόμιζαν ότι μας δίνουν.

Ακόμα, ήμουν ένα βήμα πριν το χειρουργείο των φωνητικών μου χορδών καθώς έκανα πολυποειδή εκφύλιση από την ταλαιπωρία όπως είπε ο γιατρός.». Δείτε εδώ πώς σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος το φετινό Survivor.

Η Χατζίδου αποκαλύπτει τα προβλήματα υγείας μετά το Survivor

Μέσα από το ίδιο Q&A αποκάλυψε και το αν η παραγωγή δίνει στους παίκτες φαγητό πίσω από τις κάμερες.

Η τραγουδίστρια συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και έτσι, τώρα που παίζεται η νέα σεζόν, και έτσι οι διαδικτυακοί της φίλοι ζήτησαν να μάθουν πολλά από την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Η Ελένη Χατζίδου ξεκαθάρισε πως η παραγωγή δεν δίνει φαγητό στους διαγωνιζόμενους, ενώ χιουμοριστικά είπε πως είχε την κρυφή ελπίδα να δίνει!

Ελένη Χατζίδου Survivor