Βαλέρια Χοψονίδου: Αυτή είναι η καταγωγή της νέας παίκτριας του Survivor 4

Πράγματα που δεν ξέρατε για το νέο μέλος των Διάσημων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βαλέρια Χοψονίδου: Αυτή είναι η καταγωγή της νέας παίκτριας του Survivor 4

Μέσα στις επόμενες πρόκειται να δούμε τη Βαλέρια Χοψονίδου να μπαίνει στο Survivor 4 και συγκεκριμένα στην ομάδα των Διάσημων, η οποία χρειάζεται ενίσχυση καθώς δυσκολεύεται πολύ στο να σημειώσει κάποια νίκη.

Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου και πολύ συχνά τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις της στο Instagram.

Μόλις προχθές, η Βαλέρια αποχώρησε από την Αθήνα και πήρε τον δρόμο για τον Άγιο Δομίνικο.

Βαλέρια Χοψονίδου καταγωγή

Η Βαλέρια μεγάλωσε στο Ελευθέριο – Κορδελιό Θεσσαλονίκης, ενώ έχει ακόμη τρία αδέρφια, τον Τάσο, τον Γιάννη και την Ολυμπία. Είναι μια υπερήφανη θεία και συχνά περνάει χρόνο με τα 6 παιδιά της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη. Είναι σχεδιάστρια μόδας και τα τελευταία χρόνια διατηρεί την δική της συλλογή ρούχων. Το μότο της για την μόδα είναι: “Φορέστε τα έτσι, αλλιώς, αλλιώτικα, προσαρμόστε τα πάνω σας. Σχεδιάστηκαν για να νιώθετε μοναδικά”. Ο λογαριασμός της στο Instagram διατηρεί 25 χιλιάδες followers.

Η Βαλέρια Χοψονίδου πολύ πριν πάει στο Survivor ήταν σε σχέση με τον Μάνο Ιωάννου

Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι από τους νέους παίκτες που μπαίνουν στο Survivor 4 και την είσοδο της θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας σε λίγες ημέρες. Ωστόσο, η αδερφή της Ολυμπίας, δεν έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μόνο με την συμμετοχή της στο ριάλιτι, αλλά και με την σχέση της με τον ηθοποιό, Μάνο Ιωάννου.

Το ζευγάρι ήταν μαζί πριν από πολλά χρόνια και η σχέση τους έληξε οριστικά το 2016. H είδηση πως ήταν ζευγάρι είχε συζητηθεί από πολλές εκπομπές, ωστόσο οι ίδιοι κρατούσαν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βαλέρια Χοψονίδου Μάνος Ιωάννου

Ο ηθοποιός και η Βαλέρια Χοψονίδου, όπως ανέφεραν τα τότε δημοσιεύματα, έγιναν ζευγάρι, λίγο μετά τον χωρισμό του Ιωάννου από την Ναταλία Γερμανού. Αν και αρχικά αρνήθηκαν το ειδύλλιο, δεν άργησε να έρθει η στιγμή που το παραδέχθηκαν και, μάλιστα, με κοινές φωτογραφίες στα social media και δημόσιες εμφανίσεις.

Ο λόγος του χωρισμούς τους, όπως είχε αποκαλύψει περιοδικό, ήταν απόφαση του Μάνου Ιωάννου, καθώς τον τελευταίο καιρό της σχέσης τους υπήρχαν εντάσεις μεταξύ τους. Δείτε βίντεο της αποχώρηση της από το αεροδρόμιο προς Άγιο Δομίνικο.