Λάουρα Νάργες: "Δεν ήμουν εγώ η αργή, οι άλλοι απλά ήταν πιο γρήγοροι"

Δίκασε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες:

Με αφορμή το Survivor 4, βρέθηκαν καλεσμένοι στο Dot η Λάουρα Νάργες και ο Ηλίας Γκότσης οι οποίοι μίλησαν για τις κακουχίες του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Λάουρα Νάργες αναφέρθηκε φυσικά και στην απόδοση της αλλά και στο γεγονός πως πολλοί ήταν αυτοί που την χαρακτήριζαν αργή.

“Δεν ήμουν εγώ η αργή, οι άλλοι απλά ήταν πιο γρήγοροι. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα αγωνίσματα, είναι τόσοι παράγοντες… η ζέστη, η πείνα, η άμμος. Τρέξτε λίγο στην άμμο να δείτε την γλύκα. Έχεις και τον σχολιασμό του παρουσιαστή, προσπαθείς να επικεντρωθείς στους συμπαίκτες σου που φωνάζουν το όνομά σου. Οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά, πίστευαν πολύ σε εμένα και με ενθάρρυναν. Είχα τρομερή ηττοπάθεια, δήλωσε η Λάουρα που πριν λίγες μέρες εξομολογήθηκε την μάχη που έδωσε με τη βουλιμία.

"Στο Survivor έρχεσαι αντιμέτωπος με τον εαυτό σου. Αν είσαι πολύ ψαγμένος, θα περάσεις καλά. Αν δεν μπορείς να αντέξεις τον εαυτό σου ένα λεπτό παραπάνω, δεν θα περάσεις καλά. Την πείνα τη διαχειρίζεσαι… Μπορείς μετά να αντεπεξέλθεις. Φτάσαμε να τσακωνόμαστε για το ποιος έχει το μεγαλύτερο κομμάτι καρύδας. Πάντα έπαιρνα το μικρότερο, επίτηδες, για να φάνε οι άλλοι περισσότερο. Έχουν περπατήσει κατσαρίδες πάνω μου… Έχετε δει μόνο το 20% της κατάστασης που ζήσαμε."

"Νομίζω το πιο extreme που είχα ζήσει… επιστρέφαμε από την παραλία και οι άνθρωποι που ζούσαν εκεί μας είδαν που πεινούσαμε και έρχεται ένας με ένα μηχανάκι και μας πέταξε μια φραντζόλα ψωμί. Ήταν ό,τι πιο νόστιμο έχω φάει. Το πέταξαν στο πάτωμα με λάσπες και απλά το σηκώσαμε και το φάγαμε. Το πιο νόστιμο ψωμί που έχουμε φάει”.

Ο Ηλίας Γκότσης, μάλιστα, μίλησε και για μια σοκαριστική στιγμή που έζησε στην παραλία, όταν ξύπνησε και ανακάλυψε πως ένας σκορπιός περπατούσε πάνω του. “Έκανα ένα έτσι λες και ήταν μύγα και το έδιωξα”.