Survivor: Περικλής για Κάτια: "Να της γίνει μάθημα ότι οι άνθρωποι γύρω της δεν είναι σκουλήκια"

"Εύχομαι καλή τύχη"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor: Περικλής για Κάτια:

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε αυτό που το Youweekly.gr σας είχε δηλώσει μέρες τώρα, πως η Κάτια Ταραμπάνκο αποχωρεί οριστικά από το Survivor. Ο Περικλής, λοιπόν, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τα σχόλιά του μετά την ανακοίνωση αυτή.

«Η Κάτια δεν υπήρξε μια αλληλέγγυα παίκτρια. Προτίμησε να παίξει με ένα ωφελιμιστικό τρόπο και έκανε κάποιες πράξεις που την τοποθέτησαν στη συνείδηση μου σε ένα μέρος που δεν μπορώ να έχω πολλά συναισθήματα για εκείνη. Εύχομαι να είναι καλά, να πάει καλά στη ζωή της και το Survivor να της γίνει μάθημα από εδώ και πέρα, ότι οι άνθρωποι γύρω της δεν είναι σκουλήκια που τους ποδοπατάς. Εύχομαι καλή τύχη» είπε, μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

Αμέσως ο Τριαντάφυλλος φάνηκε να ξαφνιάζεται με τα λόγια του Περικλή και αντέδρασε, ενώ ο Αλέξης Παππάς και ο Πάνος Καλίδης εξέφρασαν τη λύπη τους για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Από την άλλη ο Περικλής Κονδυλάτος δεν ανακάλεσε σχετικά με τα όσα είπε για την Κάτια.

Και η ατάκα του Κώστα Παπαδόπουλου, από πλευρά Μαχητών, ότι η «Κάτια έφυγε σαν κλέφτης» έφερε απίστευτη ένταση στο συμβούλιο του νησιού με τον Τριαντάφυλλο να παρεμβαίνει για ακόμη μια φορά με σκοπό να την υπερασπιστεί.

Το βιογραφικό του Περικλή Κονδυλάτου

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι 41 ετών και είναι σχεδιαστής κοσμημάτων και αγαπά τα τατουάζ. Είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του κοσμήματος, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, συμπεριλαμβανομένων της Lady Gaga και της Mindy Kaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του. Ό,τι κόσμημα φοράει στο Survivor είναι δικό του.

Λατρεύει τα κοσμήματα και έχει ταλέντο σε ό,τι και αν κάνει. Επιτυχημένος, ταλαντούχος και ακομπλεξάριστος. Δηλώνει αντισυμβατικός, απαιτεί σεβασμό και δεν ανέχεται την αγένεια. Στο «Survivor» έρχεται γιατί του αρέσουν οι ανατροπές και όλοι ξέρουμε ότι το «Survivor» είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

Στην εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε ρεπορτάζ με τον Περικλή Κονδυλάτο και τον Βασίλη Ζούλια οι οποίοι επιμελήθηκαν την εμφάνιση της γνωστής ηθοποιού Mindy Kaling στο κόκκινο χαλί του Met Gala το 2018.