Ο Ζακ του Big Brother είχε δηλώσει συμμετοχή στο Survivor

Δεν τον πήραν είπε και κατέληξε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Ζακ του Big Brother είχε δηλώσει συμμετοχή στο Survivor

Ο Ζακ Ιωαννίδης, ένας από τους παίκτες που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού φέτος με την συμμετοχή του στο Big Brother, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 18/1 καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά στην Κατερίνα Καινούργιου πως αρχικά είχε κάνει αίτηση για να πάει στο Survivor αλλά επειδή δεν τον πήραν, κατέληξε στο να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Μπορεί εκείνος, λοιπόν, να έφαγε πόρτα αλλά ένας άλλος συμπαίκτης του έχει κλείσει για να μπει σε λίγο καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι δηλώσεις του Ζακ

Ποιος είναι ο Ζακ Ιωαννίδης που ξετρέλανε το κοινό του Big Brother

Ο περιπετειώδης Ζακ είναι μεγάλο… πειραχτήρι και μπήκε στο Big Brother με σκοπό να μας ψυχαγωγήσει με την τρέλα του!

Στο βίντεο της παρουσίασής του είπε: “Είμαι ο Ζακ Ιωαννίδης. Είμαι προπονητής CrossFit και έχω καταγωγή από Αθήνα. Έχω τελειώσει κινησιολογία και διαιτολογία και έχω κάνει τις σπουδές μου στην Αμερική και πιστεύω ότι μέσα στο σπίτι του Big Brother θα’μαι ο πιο αθλητικός και θα κάνω θραύση. Για μένα θα’λεγα ότι η γυμναστική είναι το πιο σημαντικό απ’όλα. Γυμνάζομαι περίπου δύο ώρες κάθε μέρα και ελπίζω ότι μέσα στο σπίτι θα βρω κάποιον τρόπο έτσι ώστε να μπορώ να κάνω γυμναστική και γιατί όχι να μη γυμνάσω και τους άλλους. Οι φίλοι μου για εμένα λένε ότι είμαι πειραχτήρι”.

Φίλος του είπε: “Είναι πειραχτήρι σε βαθμό που σου σπάει τα νεύρα ειδικά στην προπόνηση μπορώ να πω ότι μας βγάζει το λάδι αλλά εντάξει είναι φίλος μου και δεν του κρατάω κακία”

Ζακ Ιωαννίδης βιογραφικό

Ο Ζακ συνέχισε λέγοντας: “Να πω την αλήθεια έχω ετοιμάσει κάποια πράγματα για το σπίτι. Αυτά όμως θα τα δούμε σε λίγο καιρό. Δε θα ανεχόμουν μέσα στο σπίτι του Big Brother να λένε οι άλλοι ψέματα για μένα ή να δημιουργούν φήμες και να μιλάνε πίσω από την πλάτη μου. Άν έπρεπε να βαθμολογήσω τον εαυτό μου στο πώς φαίνομαι από το 1 μέχρι το 10 μάλλον θα έβαζα ένα 7 ή 8”.

Φίλη του Ζακ σχολίασε: “Ο Ζακ είναι ο πιο ωραίος. Αν τον βαθμολογούσα θα του έβαζα 10 στα 10. Πιστεύω ότι τα κορίτσια στο σπίτι θα τσακωθούν για το Ζακ”

Τέλος ο Ζακ είπε: “Το αγαπημένο μου φαγητό είναι κοκκινιστή προβατίνα μαζί με γκόγκλιζα σπιτική έτοιμη στο χέρι, η οποία πάνω να έχει τριμμένο τυράκι και άμα υπάρχει και δίπλα μια καλή πίτα έτσι ώστε να μπορώ να φάω θα’ναι ότι πρέπει και επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι άμα μπορώ να βρω εκεί μια κοπέλα η οποία να μπορεί να μαγειρεύει καλά, θα είναι ό’τι πρέπει”. Ο Ζακ Ιωαννίδης είναι 30 ετών.