"Έσπασε" τη σιωπή της η Παπαδοπούλου για το Survivor - «Ένιωθα ανεπιθύμητη! Έγινε και μπούλινγκ»

Ήρθε σε δύσκολη θέση όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση της! Δεν ήταν λόγος υγείας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» βρέθηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία μεταξύ άλλων με αφορμή το Survivor αναφέρθηκε και στην δική της συμμετοχή και στο λόγο που αποχώρησε.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου την ρώτησε για τους λόγους που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι από πολύ νωρίς.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήρθε σε δύσκολη θέση, δηλώνοντας πως αφού δεν μίλησε τότε, δε θα μιλήσει ούτε τώρα. Ωστόσο αρκέστηκε να πει:

«Στην αρχή είχαμε έρθει όλοι κοντά, μετά απομακρυνθήκαμε. Με τον Γιώργο είχα έρθει κοντά. Είναι πολλοί οι λόγοι που αποχώρησα τότε, δεν ήταν ένας. Δεν ένιωθα ότι ήμουν στο κατάλληλο περιβάλλον που ταιριάζει για μένα. Ένιωθα ανεπιθύμητη εκεί μέσα. Δεν ήταν οι συνθήκες επιβίωσης, εγώ άντεχα, δεν ήταν ούτε καν το ψυχολογικό κομμάτι. Έχει να κάνει με… Και μπούλινγκ έγινε…

Έρχομαι σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή γιατί από τη στιγμή που δεν μίλησα τότε, δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να μιλήσω τώρα και να πω κάποια πράγματα. Για κάποιο λόγο δεν μίλησα τότε», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, της οποία χτύπησε το καμπανάκι της μητρότητας.

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η επίσημη πρώτη της στο τραγούδι έγινε σε ένα νυχτερινό μαγαζί στη Ζάκυνθο, το 2005. Εκεί εμφανίστηκε στο πλευρό του τραγουδιστή Γιώργου Δούκα. Τον επόμενο χρόνο εμφανίστηκε στο μουσικό σχήμα που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος στο νυχτερινό κέντρο "Άνοδος". Την ίδια ακριβώς περίοδο, συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι "Super Deal" με τον Χρήστο Φερεντίνο. Εκεί ήταν ένα από τα 20 κορίτσια που είχαν στην κατοχή τους βαλίτσες με χρήματα που ο κάθε παίκτης έπρεπε να επιλέξει. Το φθινόπωρο του 2008, δήλωσε συμμετοχή στο The X-Factor Greece. Πέρασε τις οντισιόν με επιτυχία και έφτασε μέχρι τη φάση των ζωντανών εκπομπών (ή live shows).

Μετά το τέλος του talent show ανέβηκε στη σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού "Romeo" μαζί με την Έλλη Κοκκίνου, τον Παντελή Καναράκη και τον Ηλία Βρεττό. Ακολούθησαν συνεργασίες όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή, η Πέγκυ Ζήνα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Κώστας Μαρτάκης, η Πάολα και άλλοι. Το 2013 συνεργάστηκε με τον συνθέτη των επιτυχιών Φοίβο. Ο ίδιος της έδωσε το πρώτο επιτυχημένο της σουξέ με τίτλο «Και Τι Δεν Θα Δινα». Ακολούθησε το τραγούδι «Ο Καινούργιος Έρωτας Σου» από τον Παντελή Παντελίδη μαζί με τον οποίο έκανε επιτυχημένες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της περιοδείας του. Τη σεζόν 2014-2015, συμμετείχε στον πέμπτο κύκλο του ελληνικού Dancing with the stars που προβλήθηκε από τον ANT1 και κατέκτησε την 2η θέση χάνοντας την πρωτιά από την Ολυμπιονίκη ρυθμικής γυμναστικής Μορφούλα Ντώνα. Μέσα στο 2015, κυκλοφόρησε δύο τραγούδια: το «Υπερβολές» και το «Σου Εύχομαι».

Το καλοκαίρι του 2015, εμφανίζονταν στο "Fragelico" με τους Τάμτα και Στέλιο Λεγάκη ενώ τη χειμερινή σεζόν 2015-2016 εμφανίστηκε στο "Φωταέριο" στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη. Το 2016, κυκλοφόρησε τα τραγούδια «Αμαρτία» και «Για Μένα Μόνο».

Ειρήνη Παπαδοπούλου Survivor

Στις αρχές του 2017, συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor Greece και λόγω αυτού εγκαταστάθηκε για μερικούς μήνες στη Δομινικανή Δημοκρατία. Τελικά, αποχώρησε οικειοθελώς στο 40ο επεισόδιο, λαμβάνοντας την 16η θέση. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, κυκλοφόρησε τα τραγούδια «Σ' Αυτή Να Πας» και «Δική Μου Η Ζωή» ενώ συμμετείχε και στα Mad Video Music Awards με τον Βαγγέλη Κακουριώτη αλλά και στο MTN MadWalk. Τη χειμερινή σεζόν 2017-2018, πραγματοποίησε ζωντανές εμφανίσεις στο Estate Athens με τον Σάκη Ρουβά. Στο ίδιο σχήμα θα βρισκόταν και ο Μπάμπης Στόκας όμως αποχώρησε μετά την πρώτη εβδομάδα εμφανίσεων.

Το 2018, κυκλοφόρησε το τραγούδι «Επιβιώνω» από την Heaven Music. Τη χειμερινή σεζόν 2018-2019, συνεργάστηκε μαζί με τους Βασίλη Καρρά, Χρήστο Χολίδη, Χρήστο Μενιδιάτη και BO στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός. Τον Μάιο του 2019 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Χαλάλι» μαζί με τον Σταμάτη Χουχουλή. Το συγκεκριμένο τραγούδι αποτελεί διασκευή του επιτυχημένου τραγουδιού «Te ka lali shpirt» που κυκλοφόρησε το 2013. Ακόμη, την ίδια περίοδο ξεκίνησε τις εμφανίσεις της μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Ηλία Βρεττό στο νυχτερινό κέντρο Stage Live στη Θεσσαλονίκη για το καλοκαίρι. Τον Δεκέμβριο του 2019, κυκλοφόρησε το τραγούδι «Κοίτα Μην Αγγίζεις» ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε στην θεατρική παράσταση «Ομμάτα Δακρωμένα: Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα» στο θέατρο Radio City Θεσσαλονίκης. Το 2020, κυκλοφόρησε τα τραγούδια «Της Καρδιάς Μου Ο Χορός» και «Ahe Ahe (Εσύ Εσύ)» με τον Αιγύπτιο τραγουδιστή Amr Diab.