Μέγκι Ντρίο: «Ο Τριαντάφυλλος πρέπει να φύγει άμεσα από το Survivor, φτάνουν τα σκάνδαλα του»

Το «καρφί» της για τον τραγουδιστή και παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μέγκι Ντρίο: «Ο Τριαντάφυλλος πρέπει να φύγει άμεσα από το Survivor, φτάνουν τα σκάνδαλα του»

Το πρωί της Δευτέρας, η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και έριξε ένα απίστευτο καρφί για τον Τριαντάφυλλο και την συμμετοχή του στο φετινό Survivor.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM είναι γνωστή για τα.. φαρμάκια της και πολλές φορές προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις της.

Το ίδιο έκανε και τώρα και δεν δίστασε, εκτός από το να αποκαλύψει πολλά για τον νέο της σύντροφο, να στάξει ξανά φαρμάκι αναφορικά με τον Τριαντάφυλλο και την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μέγκι είπε συγκεκριμένα: «Ο Τριαντάφυλλος πρέπει να φύγει άμεσα από εκεί γιατί νομίζω ότι τα σκάνδαλά του για φέτος φτάνουν. Μια με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μια για το Survivor… δηλαδή εντάξει τραγουδιστής είσαι κράτα κι ένα προφίλ».

Μέγκι Ντρίο: "Με πήραν από το Survivor για αντικαταστάτρια της Κάτιας"

Από νικήτρια του GNTM σε παίκτρια του GNTM φαίνεται πως στόχευσε η παραγωγή του Survivor αλλά τελικά το έφαγε το άκυρο αφού σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό η Μέγκι Ντρίο, δέχτηκε πρόταση να πάει αλλά αρνήθηκε.

Συγκεκριμένα, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM αποκάλυψε:

«Ξαναδέχτηκα μια πρόταση την προηγούμενη εβδομάδα. Το γεγονός ότι η Κάτια αρρώστησε και θα ήμουν η αντικαταστάτριά της λογικά. Έχω όμως μερικά προβλήματα υγείας με το έντερο. Θα έπαιρνα 3,500- 4,000 ευρώ την εβδομάδα (δείτε εδώ πόσα έπαιρνε η Ταραμπάνκο). Η Κάτια πήγε στο Survivor για να φτιάξει την εικόνα της. Εγώ την έμαθα από εκεί, δεν την ήξερα.».

Οι αποκαλύψεις της Μέγκι Ντρίο για το Survivor