Survivor 4: Συγκινημένη η Σοφία με την επιλογή του Κοψιδά - «Με έσωσες»

Δεν ήθελε με τίποτα να είναι στην ομάδα του Τζέιμς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Συγκινημένη η Σοφία με την επιλογή του Κοψιδά - «Με έσωσες»

Ο Γιώργος Κοψιδάς, στην αναδιανομή των ομάδων στο Survivor 4, επέλεξε τη Σοφία για την ομάδα του και φάνηκε να είναι πραγματικά πολύ συγκινημένη λέγοντάς του πως την έσωσε από την ομάδα των Μαχητών που δεν ήθελε με τίποτα.

Η Σοφία ήταν πραγματικά ανακουφισμένη και μάλιστα, δεν έκρυψε ούτε λεπτό την χαρά της που… γλίτωσε από τους Μαχητές και πέρασε πλέον στην κόκκινη ομάδα του Γιώργου Κοψιδά.

Η μηχανικός αυτοκινήτων, που για ακόμη μια φορά είχε νωρίτερα νεύρα με τους συμπαίκτες της, είχε φανερώσει ουκ ολίγες φορές το γεγονός, ότι δεν επιθυμούσε άλλο τη συμβίωση με τους υπόλοιπους Μαχητές, ελπίζοντας πως θα μπορούσε στην αναδιανομή των ομάδων να περάσει στην απέναντι πλευρά.

Έτσι όταν την επέλεξε ο Γιώργος Κοψιδάς, έπεσε στην αγκαλιά του και του είπε πως την έσωσε από όσα βίωνε στην ομάδα των Μαχητών.

Survivor 4 Σοφία Μαριαλένα

Η ευχή της αυτή ευοδώθηκε, με τον Γιώργο Λιανό να της ανακοινώνει πως περνά στην ομάδα του Γιώργου Κοψιδά, την ίδια στιγμή που η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παράμενε στα μπλε.

Survivor: Η καταγωγή και ηλικία της Μαχήτριας, Σοφίας Μαργαρίτη

Η Σοφία Μαργαρίτη είναι 41 ετών και δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων. Σπούδασε τεχνικός εγκατάστασης φυσικού αερίου, αλλά δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. Είναι χωρισμένη, μητέρα δύο κοριτσιών που τα λατρεύει. Στοχεύει στο έπαθλο του Survivor καθώς με αυτό πιστεύει ότι θα πάρει πίσω τη ζωή της. Είναι ατρόμητη, έχει μάθει από μικρό κορίτσι να τα καταφέρνει σε όποιες αντιξοότητες έχουν βρεθεί μπροστά της.

Αυτό που θα την βοηθήσει στις δυσκολίες του Survivor είναι η ψυχραιμία της.