Survivor 4: Χόρεψε ζεϊμπέκικο η Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Τραγουδούσαν οι κόκκινοι γύρω από τη φωτιά

Άλλο πάρτι στην παραλία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Χόρεψε ζεϊμπέκικο η Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Τραγουδούσαν οι κόκκινοι γύρω από τη φωτιά

Η ατμόσφαιρα στην παραλία της «κόκκινης» ομάδας του Survivor φαίνεται πως ήταν εξαιρετική, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να ξεσηκώνει όλο τον Άγιο Δομίνικο με το φοβερό της ζεϊμπέκικο και την ομάδα της να τραγουδάει γύρω από τη φωτιά.

Λίγο μετά την ανακατανομή των ομάδων, με επιλογές του Γιώργου Κοψιδά και του Τζέιμς Καφετζή, η οποία ικανοποίησε τους περισσότερους, αν και υπήρχαν και οι ξενερωμένοι, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να μένει στην παραλία της πρώην ομάδας των Διάσημων και τις σχέσεις της με τους συμπαίκτες της, παλιούς και καινούργιους, να μοιάζει πολύ καλή.

Survivor ζεϊμπέκικο Ελέτσι

Η ίδια, με τον Τριαντάφυλλο να τραγουδά, σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και έβαλε «φωτιά» στο γλέντι που έγινε την νύχτα, δείχνοντας πως… ξέρει και από χορούς.

Survivor: Αυτό είναι το υπερπολυτελέστατο κομμωτήριο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην Γλυφάδα

Στο προχθεσινό επεισόδιο του Survivor, μεταξύ των σκηνών που παρακολουθήσαν ήταν και η απίστευτη στιγμή όπου η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η νέα δύναμη της ομάδα των Διάσημων, περιποιούνταν τα μαλλιά των συμπαικτών της.

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν έφτιαξε μόνο τα μαλλιά της Ελευθερίας και της Άννας Μαρίας αλλά έκανε και κοτσιδάκια στο κεφάλι του Κοψιδά, δείτε εδώ βίντεο. Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι δημοσιογράφος και επιχειρηματίας, γέννημα θρέμμα Ελληνίδα με καταγωγή από την Νιγηρία, μιας και οι δυο της γονείς είχαν έρθει στην Ελλάδα για μήνα του μέλιτος την δεκαετία του ‘80!

Η ίδια διατηρεί κέντρο αισθητικής για μαλλιά και νύχια, για το οποίο και μίλησε στο χθεσινό επεισόδιο και το Youweekly.gr ήταν αδύνατον να μην ψάξει να το βρει.

Φωτογραφίες από το κομμωτήριο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Ελίζαμπεθ Ελέτσι Survivor

Ελίζαμπεθ Ελέτσι μαγαζι

Ελίζαμπεθ Ελέτσι γλυφάδα

Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι πολύ γνωστό κι ένα από τα καλύτερα της Γλυφάδας. Ουκ ολίγες φορές το έχουν επισκεφθεί διάφορα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Να σημειωθεί, επίσης, πως η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει κερδίσει επάξια και τον τίτλο "Η Γαζέλα της Μυκόνου" καθώς πρόκειται για μία συνεργάτιδά του MykonosLiveTv, με άκρως εντυπωσιακές αναλογίες που… κόβουν την ανάσα και σε κάνω να την κοιτάζω με το στόμα ανοιχτό.

Ελέτσι Survivor

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αρχικά ήταν να προστεθεί στους Μαχητές αλλά μετά την αδυναμία που έδειξαν στους στίβους μάχης η παραγωγή αποφάσισε να την τοποθετήσει στους Διάσημους. Ωστόσο, σήμερα 18/1 θα την δούμε να ξανά αλλάζει ομάδα αφού θα ανασυγκροτηθούν όλοι οι παίκτες. Το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει εδώ πως θα σχηματιστούν οι ομάδες από δω και πέρα!