Survivor 4: Η απόλυτη μάχη - Ο Καλίδης κέρδισε τον Τριαντάφυλλο

Τιτανομαχία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η απόλυτη μάχη - Ο Καλίδης κέρδισε τον Τριαντάφυλλο

Το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor με τις νέες ομάδες πρόσφερε και την τιτανομαχία που όλοι περιμέναμε, με τον Πάνο Καλίδη και τον Τριαντάφυλλο να τίθενται αντίπαλοι και τον πρώτο να κερδίζει.

Οι δύο τραγουδιστές και συνάδελφοι είναι πια «εχθροί», αποτελώντας «μυθικές» μορφές του φετινού παιχνιδιού, με τη μεταξύ τους μάχη να αναμένεται όσο καμία άλλη και τον πόντο να κρίνεται, πραγματικά, στη λεπτομέρεια.

Ο Καλίδης, μάλιστα, βρέθηκε πρώτος στις κορίνες, δείχνοντας μια αγωνιστική ταυτότητα, που δεν είχαμε δει στην προηγούμενη ομάδα του, ενώ σε αυτές κατάφερε πρώτος να ρίξει την τελευταία, παίρνοντας τον πόντο και επικρατώντας του Τριαντάφυλλου - ο οποίος ήταν ο πρώτος που επιλέχθηκε από τον Γιώργο Κοψιδά στους κόκκινους- , στον πιο σπουδαίο αγώνα που έχουμε δει στο φετινό Survivor.

Μέγκι Ντρίο: «Ο Τριαντάφυλλος πρέπει να φύγει άμεσα από το Survivor, φτάνουν τα σκάνδαλα του»

Το πρωί της Δευτέρας, η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και έριξε ένα απίστευτο καρφί για τον Τριαντάφυλλο και την συμμετοχή του στο φετινό Survivor.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM είναι γνωστή για τα.. φαρμάκια της και πολλές φορές προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις της.

Το ίδιο έκανε και τώρα και δεν δίστασε, εκτός από το να αποκαλύψει πολλά για τον νέο της σύντροφο, να στάξει ξανά φαρμάκι αναφορικά με τον Τριαντάφυλλο και την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μέγκι είπε συγκεκριμένα: «Ο Τριαντάφυλλος πρέπει να φύγει άμεσα από εκεί γιατί νομίζω ότι τα σκάνδαλά του για φέτος φτάνουν. Μια με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μια για το Survivor… δηλαδή εντάξει τραγουδιστής είσαι κράτα κι ένα προφίλ».