Φωτογραφίες της Ελίζαμπεθ Ελέτσι να διασκεδάζει στην Μύκονο με τον Light

Τότε που χόρευαν στα μπαράκια του νησιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες της Ελίζαμπεθ Ελέτσι να διασκεδάζει στην Μύκονο με τον Light

Μπορεί πριν από λίγο καιρό να σας είχαμε αποκαλύψει φωτογραφίες της Ελίζαμπεθ Ελέτσι από τότε που έβγαινε με τον Snik, ωστόσο σήμερα θα φέρουμε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τότε που διασκέδαζε στη Μύκονο με τον επίσης γνωστό Light.

Η αλήθεια είναι πως το νησί της Μυκόνου για την Ελίζαμπεθ είναι σαν δεύτερο σπίτι της αφού επί χρόνια ήταν ρεπορτάζ στο Mykonos Live, πριν μπει στο Survivor.

Το προφίλ της στο instagram είναι γεμάτο φωτογραφίες από διασημότητες με τις οποίες έχει γνωριστεί. Κάποιοι από αυτούς είναι και πολύ καλοί της φίλοι.

Ανάμεσα σε αυτά τα στιγμιότυπα βρήκαμε και κάποια με τον Light.

Οι φωτογραφίες Ελίζαμπεθ και Light

Ελίζαμπεθ Ελέτσι  Survivor

Ελίζαμπεθ Ελέτσι  Light

Ποιος είναι ο Light

Ο Light (πραγματικό όνομα: Χρήστος Ιωαννίδης), γνωστός και ως Nerogreco, είναι Έλληνας τράπερ, ιδιοκτήτης και μέλος της δισκογραφικής εταιρείας Capital Music. Γεννήθηκε το 1995 στην Θεσσαλονίκη και κατάγεται από την Κένυα,[εκκρεμεί παραπομπή] από την πλευρά της μητέρας του, εξού και το ψευδώνυμο "Nero Greco", που μεταφράζεται ως "ο μαύρος Έλληνας". Ανακαλύφθηκε από τον Υποχθόνιο το 2012, σε ηλικία 17 ετών.

Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο Nero Greco. Έπειτα ακολούθησαν δύο τραγούδια σε συνεργασία με τον τράπερ Snik, τα Tony Montana και Gucci Mane, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Το 2016 έβγαλε το τραγούδι Ποιός Είμαι το οποίο αποτελεί μέχρι σήμερα το πιο γνωστό του single με πάνω από 26 εκ. προβολές.

Το 2017 έβγαλε το άλμπουμ Primo, το οποίο περιλαμβάνει το κομμάτι Πέτα Τα και το ομώνυμο τραγούδι ,το οποίο εξιστορεί την προσωπική του ιστορία, καθώς και τα Cinco de Mayo,Πάρτο αλλιώς,Stan,Xannie,Χριστός και Free Mike. Τα επόμενα χρόνια κυκλοφόρησε διάφορα single τα οποίο γνώρισαν επιτυχία. Κάποια από αυτά είναι τo Mosca, το OJ και τo Όλα τα Chains, με τον DJ Silence. Έχει συμμετάσχει στα κομμάτια Dealer, Peru και Stars. Επίσης κατέχει μια μάρκα ρουχισμού, την PrimoTheBrand.

Το 2020 υπήρξε μια πολύ σημαντική χρονιά για τον ίδιο αφού τα κομμάτια στα οποία συμμετείχε τόσο ως δημιουργός όσο και με άλλους καλλιτέχνες (MadClip,Hawk,Billy Sio,Atc Nico κλπ.) γνώρισαν ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό (Slang.Iced out,Xiliometra).Στις 18 Δεκεμβρίου και στις 21 Δεκεμβρίου -στο Spotify και στο Youtube αντίστοιχα- δημοσιεύθηκε το blow up κομμάτι του Voodoo σε συνεργασία με τον Hawk καθώς και ο κοινός τους δίσκος με την ονομασία Supernova στις 25 Δεκεμβρίου.