Survivor 4: Μπαίνει ο αδερφός της Κατερίνας Δαλάκα στο παιχνίδι;

Αυτό καλά θα πάει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Μπαίνει ο αδερφός της Κατερίνας Δαλάκα στο παιχνίδι;

Μετά τον ανασχηματισμό των ομάδων και την ανακοίνωση ότι ο Γιώργος Λιανός θα αντικατασταθεί από τον Aτζουν για κάποια επεισόδια - δείτε εδώ τον λόγο -, νέες προσθήκες παικτών έχει στο νου της η παραγωγή του Survivor με τις προτάσεις να πέφτουν «βροχή». Μια πρόταση, λοιπόν, φαίνεται πως δέχτηκε και ο αδερφός της Κατερίνας Δαλάκα, Κώστας.

«Στο στόχαστρο της παραγωγής έχει μπει ο Κώστας Δαλάκας, είναι ο αδερφός της Κατερίνας. Πάρα πολύ γυμνασμένος και ασχολείται εντατικά με αυτό», είπαν στην εκπομπή Το Πρωινό το πρωί της Δευτέρας.

Ποιοι άλλοι πέραν του Κώστα Δαλάκα έχουν δεχτεί πρόταση για το Survivor

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Κατερίνα Δαλάκα είναι Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου. Το βασικό της αγώνισμα, με πανελλήνιες νίκες, είναι τα 400 μ με εμπόδια (ατομικό ρεκόρ: 57.97, επίδοση που την τοποθετεί στην 7η θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα). Είναι επίσης Πανελληνιονίκης στα 100 μ, ενώ αγωνίζεται και στα 200 μ και 400 μ. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ζει στην Αθήνα, και ανήκει στο σύλλογο της ΑΕΚ με προπονητή τον Γιώργο Παπαβασιλείου.

Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2018, συμμετείχε στο τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ Survivor 2018, στο οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση. Από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο του 2019, συμμετείχε ξανά στο Survivor 2019, κερδίζοντας την πρώτη θέση για την ελληνική πλευρά..