Survivor 4: Αρπάχτηκαν Τριαντάφυλλος και Μπάρτζης - «Καταλαβαίνεις ελληνικά;»

Και δεν του ευχήθηκε καν να χαίρεται τα παιδάκια του!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αρπάχτηκαν Τριαντάφυλλος και Μπάρτζης - «Καταλαβαίνεις ελληνικά;»

Πανικός επικράτησε λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τα αίματα να ανάβουν με αφορμή τις προμήθειες, που δόθηκαν πίσω στην μπλε ομάδα και τον Τριαντάφυλλο να είναι έξαλλος με τον Νίκο Μπάρτζη, κάνοντας αναφορά στα ελληνικά του.

Η αλήθεια είναι, ότι ο αγρότης των «Μπλε» έχει δείξει μια δυσκολία στην κατανόηση ή την εκφορά του λόγου, χωρίς κάτι τέτοιο να σημαίνει απαραίτητα λιγότερη ευστροφία. Η δυσκολία του αυτή, όμως, έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από συμπαίκτες, αντιπάλους και κοινό, με τον τραγουδιστή να τη θίγει ευθέως λίγο πριν από το αγώνισμα.

Survivor προμήθειες

Όλα άρχισαν, όταν ο Γιώργος Κοψιδάς έδωσε στον Γιώργο Λιανό τις προμήθειες, που ζήτησαν πίσω από την μπλε ομάδα, η οποία χειροκρότησε την πρωτοβουλία του ηθοποιού. Αμέσως μετά, όμως, άρχισαν και οι «μπηχτές», με τον Νίκο Μπάρτζη να μην πηγαίνει πίσω.

Ο Τριαντάφυλλος, σε εκείνο το σημείο, αντέδρασε και έριξε τα δικά του «καρφιά» στον αντίπαλο του. «Πώς να στο πω στα ελληνικά αγόρι μου;», ήταν μια από τις φράσεις του, συμπληρώνοντας πως «αν δεν το κατάλαβες, ήταν μια πρωτοβουλία που πήραμε όλοι. Να είσαι καλά αγόρι μου». Ο Νίκος Μπάρτζης δεν απάντησε και το συμβάν έληξε εκεί.

Μέγκι Ντρίο: «Ο Τριαντάφυλλος πρέπει να φύγει άμεσα από το Survivor, φτάνουν τα σκάνδαλα του»

Το πρωί της Δευτέρας, η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και έριξε ένα απίστευτο καρφί για τον Τριαντάφυλλο και την συμμετοχή του στο φετινό Survivor.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM είναι γνωστή για τα.. φαρμάκια της και πολλές φορές προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις της.

Το ίδιο έκανε και τώρα και δεν δίστασε, εκτός από το να αποκαλύψει πολλά για τον νέο της σύντροφο, να στάξει ξανά φαρμάκι αναφορικά με τον Τριαντάφυλλο και την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μέγκι είπε συγκεκριμένα: «Ο Τριαντάφυλλος πρέπει να φύγει άμεσα από εκεί γιατί νομίζω ότι τα σκάνδαλά του για φέτος φτάνουν. Μια με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μια για το Survivor… δηλαδή εντάξει τραγουδιστής είσαι κράτα κι ένα προφίλ».