Survivor 4: «Στράφηκαν» απέναντι στον Κονδυλάτο οι Κόκκινοι

«Βγάζει έναν αρνητισμό στην ομάδα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Στράφηκαν» απέναντι στον Κονδυλάτο οι Κόκκινοι

Οι Κόκκινοι φαίνεται πως τα έχουν βάλει για τα καλά με τον Περικλή Κονδυλάτο μιας και όπως είπαν, έχει δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα. Έτσι, οι πρώην Μαχητές και οι υπόλοιποι Διάσημοι «στράφηκαν» απέναντί του, λίγο πριν το συμβούλιο του Survivor.

Ο Κονδυλάτος έχει σταθεί ξεκάθαρα απέναντι από τον Κοψιδά και η απόφασή του αυτή έχει αντίκτυπο στην ομάδα. Σε συζήτηση που είχαν τα νέα μέλη της ομάδας, ξεκαθάρισαν πως η συμπεριφορά του έχει ενοχλήσει πολύ.

Κονδυλάτος Survivor

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος τόνισε πως τον ενοχλούν οι αρχηγικές τάσεις του ενώ από τη μεριά του ο Γιώργος Κοψιδάς εξήγησε πως από την πρώτη μέρα έχει πρόβλημα μαζί του χωρίς να του εξηγήσει τι συμβαίνει.

Από τη μεριά του ο Κονδυλάτος πέρασε στην αντεπίθεση και είπε πως σκέφτεται να ψηφίσει τον Κοψιδά, αν και αυτή τη φορά θέλει να πιάσει «τόπο» η ψήφος του.

Survivor 4: Ολόγυμνη φωτογραφία του Περικλή Κονδυλάτου

Ο Περικλής Κονδυλάτος έχει απασχολήσει πολύ με την συμπεριφορά του μέσα στο Survivor.

Όταν ένας άνθρωπος, λοιπόν, που βρίσκεται σε ένα ριάλιτι απασχολεί τόσο είναι λογικό το κοινό να ζητάει να μάθε περισσότερα για την ζωή του. Το Youweekly.gr σας παρουσιάζει παρακάτω ένα σύντομο βιογραφικό του καθώς και μια από τις top φωτογραφίες που έχει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στην οποία φαίνεται ημίγυμνος.

Ποιος είναι ο Περικλής Κονδυλάτος

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι 41 ετών και είναι σχεδιαστής κοσμημάτων. Είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του κοσμήματος, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, συμπεριλαμβανομένων της Lady Gaga και της Mindy Kaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του.

Λατρεύει τα κοσμήματα και έχει ταλέντο σε ό,τι και αν κάνει. Επιτυχημένος, ταλαντούχος και απίστευτα ακομπλεξάριστος. Δηλώνει αντισυμβατικός, απαιτεί σεβασμό και δεν ανέχεται την αγένεια. Στο SURVIVOR έρχεται γιατί του αρέσουν οι ανατροπές και όλοι ξέρουμε ότι το SURVIVOR είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

Η ολόγυμνη φωτογραφία του Περικλή Κονδυλάτου

Περικλή Κονδυλάτος Survivor