Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Μαριπόζα θα ήθελα να σε ακολουθήσω στο Instagram αλλά...»

Την «άδειασε» μπροστά σε όλο το συμβούλιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4  - Τριαντάφυλλος: «Μαριπόζα θα ήθελα να σε ακολουθήσω στο Instagram αλλά...»

Επίθεση στην Έλενα Κρεμλίδου έκανε ο Τριαντάφυλλος, με τον γνωστό τραγουδιστή να παίρνει το λόγο, για να υπερασπιστεί την Ασημίνα Ιγγλέζου, μετά τον έντονο καβγά της τελευταίας με την μπλε ομάδα στο συμβούλιο του Survivor 4.

Η ξανθιά αθλήτρια επέλεξε να κάνει «ντου» στην αντίπαλη ομάδα και, συγκεκριμένα, τους άλλοτε συμπαίκτες της, με αρκετούς να αντιδρούν στα λεγόμενά της και τη «Μαριπόζα», ειδικά, να την χειροκροτά ειρωνικά, κάτι που «πυροδότησε» την αντίδραση του Τριαντάφυλλου, μετά τον καυγά για τις προμήθειες.

Survivor Μαριπόζα Τριαντάφυλλος

Ο τραγουδιστής για ακόμη μια φορά έκανε μια τοποθέτηση, που μετρά, μετά από όσα είχε πει υπέρ της Κάτιας Ταραμπάνκο στον Περικλή Κονδυλάτο, αναφέροντας στην Κρεμλίδου πως δεν είναι σωστή η συμπεριφορά αυτή απέναντι σε μια μητέρα, με πολλές ακολούθους της στο Instagram να έχουν το δικό της προφίλ.

«Θα ήθελα να σε ακολουθήσω, αλλά αυτό που κάνεις απέναντι σε μια μάνα είναι λάθος. Τη βλέπεις πώς κλαίει», ήταν μερικά από τα λόγια του Τριαντάφυλλου, που αποτέλεσαν «γροθιά» στο στομάχι στο συμβούλιο αποχώρησης.

Survivor 4: Αρπάχτηκαν Τριαντάφυλλος και Μπάρτζης - «Καταλαβαίνεις ελληνικά;»

Πανικός επικράτησε λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τα αίματα να ανάβουν με αφορμή τις προμήθειες, που δόθηκαν πίσω στην μπλε ομάδα και τον Τριαντάφυλλο να είναι έξαλλος με τον Νίκο Μπάρτζη, κάνοντας αναφορά στα ελληνικά του.

Η αλήθεια είναι, ότι ο αγρότης των «Μπλε» έχει δείξει μια δυσκολία στην κατανόηση ή την εκφορά του λόγου, χωρίς κάτι τέτοιο να σημαίνει απαραίτητα λιγότερη ευστροφία. Η δυσκολία του αυτή, όμως, έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από συμπαίκτες, αντιπάλους και κοινό, με τον τραγουδιστή να τη θίγει ευθέως λίγο πριν από το αγώνισμα.

Survivor προμήθειες

Όλα άρχισαν, όταν ο Γιώργος Κοψιδάς έδωσε στον Γιώργο Λιανό τις προμήθειες, που ζήτησαν πίσω από την μπλε ομάδα, η οποία χειροκρότησε την πρωτοβουλία του ηθοποιού. Αμέσως μετά, όμως, άρχισαν και οι «μπηχτές», με τον Νίκο Μπάρτζη να μην πηγαίνει πίσω.

Ο Τριαντάφυλλος, σε εκείνο το σημείο, αντέδρασε και έριξε τα δικά του «καρφιά» στον αντίπαλο του. «Πώς να στο πω στα ελληνικά αγόρι μου;», ήταν μια από τις φράσεις του, συμπληρώνοντας πως «αν δεν το κατάλαβες, ήταν μια πρωτοβουλία που πήραμε όλοι. Να είσαι καλά αγόρι μου». Ο Νίκος Μπάρτζης δεν απάντησε και το συμβάν έληξε εκεί.